Printre primii la primul restaurant McDonald’s din Focșani

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, a deschis în sfârșit un restaurant și în Focșani – al 74-lea din țară și primul din Vrancea.

Aștept acest eveniment de câțiva ani. Împreună cu alți focșăneni. Aș putea să scriu câteva pagini despre zvonuri neconfirmate, dar prefer să las trecutul în urmă. Ce’a fost a fost. Important este că acum avem și noi un McDonald’s în oraș. Important este că domnii de la Premier Restaurants România consideră că orașul nostru încă mai are potențial, că merităm o investiție de 4,9 milioane de lei. Doamne ajută! Să le fie gura aurită!

McDonald’s din Focșani

Împreună cu micuța mea energizantă am fost printre cei care au poposit primii la primul restaurant McDonald’s din Focșani

Cum unui focșănean îi șade bine printre primii, în această dimineață am dorit să fim și noi printre primii care deschid ușa restaurantului McDonald’s la noi în oraș. Pentru mine a fost o răscruce de vremuri demult așteptată. Pentru ea este un nou început. A mâncat. I-a plăcut. Cu siguranță vom avea discuții lungi, tensionate și constructive pe acest subiect. Discuții constructive. Aș dori să ne oprim puțin asupra acestui detaliu. Cei 65 de angajați pregătiți să ne întâmpine cu multe zâmbete și surprize frumoase nici nu au apucat bine să onoreze primele comenzi că deja discuțiile despre avantajele și dezavantajele deschiderii McDonald’s în oraș au început să circule. Dintre toate, teama vizavi de copii supraponderali se detașează categoric.

Am încercat să discut cu câțiva părinți pe acest subiect și am regăsit aceeași mentalitate ca la cei care au renunțat și la tv de teamă ca cei mici să nu devină dependenți de internet. „Îmi este frică să nu devină supraponderali, deci nu sunt de acord!” Vă rog să luați o pauză și să gândiți puțin. Interdicția cu forța nu este o soluție constructivă pe termen lung. De ce ne este frică să fim părinți? De ce nu avem curajul să ne luăm copiii de mână și să-i învățăm ce este viața? Cu părțile ei bune și mai puțin bune. Cu plăceri. Cu provocări. Cu alegeri. Cu chibzuință.

Eu consider că toate produsele McDonald’s sunt precum țoiul meu de țuică și ciocolata bunei mele soții. Sunt bune. Sunt delicioase. Sunt sănătoase atunci când sunt consumate cu moderație. De ce să nu mă bucur de o dușcă după o zi epuizantă de muncă? De teamă că mâine dimineață voi mai trage un gât înainte să mă spăl pe ochi? Hai să fim serioși! Asta îmi doresc. Hai să ne mai punem tărtăcuțele la contribuție.

Am auzit pe cineva spunând că McDonald’s dispune de o rețetă secretă de fidelizare. Că există ceva care te îndeamnă să revii, să revii și să revii. Să presupunem că există o astfel de rețetă magică. Vreți să știți ce putere ascunsă se ascunde în țoiul meu? Mai ales spre iarnă. Sau în ciocolata soției când fata este în vacanță la bunici? Provocarea este și mai mare dacă avem oaspeți.

În concluzie, bucurați-vă cu cumpătare de produsele de la McDonald’s! Mă rog, eu unul așa mi-am propus să fac.

Primul restaurant McDonald’s din Focșani

Restaurantul din Focșani dispune de 75 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări și își primește clienții într-o atmosferă familiară cu un design modern.

McDonald’s din Focșani

„Focșani este unul dintre orașele în care ne-am dorit foarte mult să fim prezenți și ne bucurăm să inaugurăm primul restaurant McDonald’s pentru comunitatea de aici. Încă de la anunțarea parteneriatului, am fost primiți cu entuziasm, ceea ce ne bucură și ne ambiționează deopotrivă. Suntem aici după o investiție importantă și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Focșani, McDonald’s își mărește familia de angajați cu o echipă locală de 65 de oameni, iar recrutările continuă, deoarece avem mereu o ușă deschisă pentru cei ambițioși,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul le aduce clienților din Focșani experiența unică McDonald’s cu un design inovator, produse proaspete, pregătite pe loc la comanda fiecărui client și o serie de facilități pentru întreaga familie. Clienții din Focșani își vor putea aduce copiii la locul de joacă dedicat acestora, vor putea comanda chiar din mașină, trecând prin drive-thru, și se vor putea bucura de cele mai bune cafele și prăjituri la McCafé. Restaurantul include kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor și panouri de meniu digitale pentru îmbunătățirea și simplificarea interacțiunii în restaurant.

Cu ocazia deschiderii, McDonald’s întâmpină clienții cu o ofertă valabilă în perioada 12-14 noiembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafé tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate