Produs nou la Xiaomi crowdfunding: Haylou Smart Watch

13.10.2019

Haylou Smart Watch folosește un ecran pătrat de 1,3 inchi cu o rezoluție de 240 x 240. Folosește o bandă TPU și Bluetooth 4.2. Oferă moduri sportive și monitorizare a ritmului cardiac, management științific al somnului, numărare de pași, memento-uri de notificare și alte funcții. Modurile sportive sunt mersul, alergarea, drumeția, ciclismul, banda de alergare, fitness, alpinism, învârtire și yoga.

Haylou Smart Watch

Prin lansarea acestui produs consider că Xiaomi dorește în primul și primul rând să-și respecte încă o dată prima promisiune – de a oferi produse cu tehnologie ridicată la prețuri minime. Exact cum s-a întâmplat cu smartphoneurile dn gama Redmi, fratele mai mic de preț al gamei MI.

Dimensiunea mai mare a displayului comparativ cu cel al brățăriilor Mi Band este un avantaj enorm care va fi urmărit cu siguranță. Va permite în curând și afișarea unor informații provenite din surse externe, de la diverse dispozitive la care este conectat. Simultan cu dezvoltarea obiectelor inteligente Xiaomi investește și în dezvoltarea unor dispozitive cu ajutorul cărora să se poată comunica optim cu acestea. Dacă pentru acasă bătălia pare a fi câștigată de televizor pentru perioada în care ne deplasăm nu există deocamdată un câștigător detașat. Poate fi o brățară minimalistă cum este Mi Band sau un ceas cu un design tradițional.

Este impermeabil și rezistent la zgârieturi. Cerințele de bază pentru un astfel de produs. Dacă brățările Mi Band par a fi recomandate mai degrabă celor care-și petrec cel mai mult timp la birou într-o ținută casual, Haylou Smart Watch se potrivește perfect celor aflați în mișcare – inclusiv în medii dificile. Teama de a nu rămâne doar cu brățara la mână, întâlnită frecvent în rândul posesorilor de Mi Band, dispare în cazul acestui nou Smart Watch.

Comentarii

  1. Angela spune:

    Un model interesant. Multumesc pentru informatie!

  2. Ivona spune:

    Sunt de acord cu Angela. Modelul este interesant, dar dezavantajul crowdfunding-ului este faptul ca dureaza pana cand se atinge pragul de productie.
    Eu le recomand celor dornici de a-si cumpara un smartwatch sa nu astepte si sa se axeze pe acele marci / branduri care practica preturi mai mici si care multumesc utilizatorii prin specificatiile apropiate de ceasurile inteligente din gama premium

Postează un comentariu


Articole învecinate