romaniameritamaimult.ro vede roșu înaintea ochilor

08.04.2019

Urmăresc cu atenție evoluția acestui caz din punct de vedere juridic – se va respecta sau nu dreptul primei rezervări?

Pe scurt – un partid și-a ales un slogan pentru o campanie electorală extrem de importantă. Unul dintre partidele adverse a observat că domeniul web cu sloganul respectiv este liber și l-a rezervat. Apoi, din motive asupra cărora nu vreau să discut, l-au direcționat către pagina lor de facebook.

Cum în mediul privat astfel de incidente se lasă cu invitații trimise de firme de avocatură, sunt foarte curios cum va evolua acest incident. Primul partid își va recunoaște neglijența și va trece totul cu vederea sau va încinge spiritele și va începe să emite pretenții?

romaniainprimulrand.ro vede negru înaintea ochilor

Ca fapt divers, menționez că în tot acest timp domeniul cu sloganul celui de-al doilea partid, rezervat pe numele lor, nici măcar nu poate fi accesat. Cu alte cuvinte, pentru ei a fost mai important domeniul cu sloganul partidului concurent decât domeniul cu sloganul propriului partid.

Atenție

Dacă vă trece prin tărtăcuță să postați mai jos un comentariu cu critici sau osanale aduse unuia dintre cele două partide implicate în acest caz să știți că le voi șterge. Voi accepta doar comentarii legate de dreptul de rezervare asupra unui domeniu web.

Update

9.04.2019
PSD a dat în judecată PNL și ICI Bucuresti acuzând încălcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au înregistrat domeniul de internet cu sloganul social-democraților romaniameritamaimult.ro. Domeniul romaniainprimulrand.ro a fost activat fără conținut pe un server.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate