Scaunul gaming este bine venit și într-un birou elegant

03.09.2019

Lupta dintre scaunele de gaming și scaunele clasice de birou este asemeni celei dintre angajații la cravată și cei cu o ținută sport – casual.

scaun gaming

Din fericire, fac parte dintre cei care au renunțat în urmă cu ceva ani la ideea de a se mai prezenta vre-odată la vre-un interviu de angajare sau să plece capul în fața vre-unui șef. Sunt pe propriile picioare și îmi planific atribuțiile inerente după cum cred de cuviință.

Principalul avantaj al acestei poziții este că-mi pot amenaja biroul după cum îmi trece prin tărtăcuță. Este biroul meu. Mă îmbrac cum vreau. Îmi aleg scaune gaming pe gustul meu. Dacă vreau să atârn un coș de baschet deasupra ușii nu trebuie să cer aprobare nimănui.

Niciodată nu m-am simțit confortabil în costum și cravată. La unul dintre locurile de muncă anterioare, țin minte că am întrebat încă de la primul interviu dacă ținuta este obligatorie. Parcă erau la cununia civilă. Toți la dungă. Stăteau pe scaune mai țepeni decât un robot umanoid din zilele noastre. Norocul lor că fuseseră inspirați și-și trecuseră mai multă muncă de teren în fișa postului.

În prezent, confortul oferit angajaților este primordial.

Un confort ridicat al angajaților conduce la creștere a randamanetului acestora pe o perioadă cât mai lungă de timp. Spre deosebire de un angajat care stă doar câteva minute pe zi la birou, unul care este nevoit să stea peste 8 h / zi în fața monitorului are tot dreptul să emită pretenții vizavi de condițiile de lucru.

Începe cu monitorul. Nou. Își protejează ochii. Urmează unitatea centrală. Configurație de gaming. Dorește să fie eficient și aceste configurații sunt mai performante. Selectează câteva oferte cu scaune profesionale de gaming. Își protejează spatele. Peretele alb cu câteva urme de la petrecerile anterioare poate fi acoperit cu un fototapet. Un stadion. O pistă de biciclete. O parapantă. Obligatoriu un coș de exersat aruncatul notițelor cu task-urile îndeplinite – un exercițiu terapeutic recomandat pentru mobilitatea umerilor și evitarea discuțiilor neplăcute cu colegii.

Angajații cu o ținută sport – casual au un randament maxim la servici dacă dispun de un echipament de gaming adecvat necesităților lor. Ținuta le oferă o bună dispoziție și echipamentul performant posibilitatea de a o valorifica.

Scaunele de gaming sunt adaptate celor care au nevoie de condiții optime pentru a lua rapid decizii decisive în fața monitoarelor, așteptări pe care le avem și noi din partea angajaților. Fiecare detaliu contează când petreci mai multe ore la birou. De la trucurile prin care spatele este forțat să stea drept până la pernițele pe care se sprijină antebrațele.

Alegeți-vă un scaun gamimg de pe Inegal.ro

Intrați în categoria scaune profesionale de gaming , comandați-vă scaunul preferat și ajustați-i dimensiunile în funcție de preferințe.

Scaunele gaming prezintă o bază prevăzută cu găuri cu interior conic, care se sprijină pe un piston cu înălțime reglabilă ce oferă o siguranța de clasa 4 si dispune de un mecanism de balansare complex. Prin intermediul functiei de înclinare cu unghiul, beneficiați de un confort sporit atunci când vă așezați pe scaun. Pozițiile de înclinare pot fi blocate, iar tensiunea de înclinare poate fi reglată în mod dinamic, cu un buton de control amplasat în partea de jos a scaunului. De asemenea, unghiul dintre spătar și zona de relaxare poate fi reglată cu ajutorul unei pârghii statice, poziționate lateral. Cotierelor 4D sunt reglabile în patru dimensiuni.

Comentarii

  1. Mihnea spune:

    Eu il prefer pe cel de gaming.. nu ma joc jocuri si nu sunt gamer cum se spune, dar scaunele sunt chir confortabile

Postează un comentariu


Articole învecinate