Seminar Gratuit în Focșani cu Urania Cremene – 18 tehnici fundamentale de parenting

Urania Cremene și Florin Amariei ne invită pe 21 martie, în Focșani, la un seminar dedicat tehnicilor fundamentale de parenting.

Urania Cremene - Focșani

Pentru cei care abia au început să-și reamintească cum se merge de-a bușilea prin casă, Urania este cel mai apreciat expert în Parenting din România. Ea deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator. Florin Amariei, absolvent al Academiei Române de Coaching, are peste 20 de ani de experiență în consiliere psihologică

Din postura de tată a unei micuțe energizate de 3 ani afirm că există o mare diferență între „recomandările” de parenting întâlnite în București și cele din provincie. Cum procedăm? Tu cum crezi că este mai bine să facem? Dacă în ceea ce privesc sfaturile pentru primii ani lucrurile sunt cât de cât asemănătoare, de când încep să iasă afară pe propriile picioare încep să apară și diferențele.

Consider că o decizie înțeleaptă poate fi luată doar dacă se cunosc în detaliu ambele părți. Cu avantajele și dezavantajele lor. Un an are 12 luni. O lună 4 săptămâni. O săptămână 7 zile. O zi 24 de ore. O oră 60 de minute. Fiecare minut petrecut de copil într-o anumită activitate îl privează de posibilitatea de a fi în altă parte. Aici este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai mari responsabilități ale unui părinte. Noi suntem cei care decidem. Noi alegem dacă îi ducem la un alt curs extrașcolar sau să stăm acasă și să umplem bucătăria cu făină.

Dacă doriți să vă faceți o imagine de ansamblu despre ce înseamnă să fii părinte într-o perioadă în care ne dorim să fie empatici, sănătoși, sportivi, artiști, antreprenori, digitali și, în special, fericiți haideți la acest seminar. Este acasă, în Focșani. este gratuit. V-am convins?

De ce să veniți la acest seminar?

Pentru că:
• Veți afla care sunt cele 3 nevoi esențiale ale unui copil
• Veți primi 18 tehnici de parenting, ușor de pus în practică imediat
• Veți înțelege de ce majoritatea părinților nu reușește să rezolve problemele cu proprii copii și cum să evitați aceste greșeli
• Veți înțelege nevoile și ce stă la baza comportamentelor copilului și veți putea evita să aaveți reacții nedorite
• Vă veți putea îmbunătăți substanțial relația cu copilul, fără să vă mai frustrați
• Veți ști ce să faceți ca să aveți un copil fericit, care se dezvoltă echilibrat, și să nu fiți un părinte mereu stresat
• Veți face lucruri practice în timpul seminarului, nu doar să ascultați pasiv o prelegere
• Veți avea acces la informație foarte valoroasă – și o să primiți în mod gratuit!
• Veți beneficia de rezumatul conceptelor cheie în parenting și vă veți face o imagine de ansamblu
• Veți economisi foarte mult timp, pe care l-ați pierde să cautați aceste informații singuri
• Veți fi în TOP 3% părinți din această lume care se pregătesc pentru copiii lor
• Veți putea interacționa cu părinți din Focșani, care au aceleași interese și provocări ca și voi

Rezervările se fac în limita locurilor rămase libere.

Mai multe detalii despre locație și program găsiți pe site-ul uraniacremene.ro. Tot acolo găsiți și formularul pentru rezervare.

Rugămintea mea este să vă rezervați un loc doar dacă sunteți siguri 100% că vă doriți să participați la acest seminar și că dispuneți de posibilitatea de a-i respecta programul. Vă rog – nu plasați o rezervare în speranța că astrele vă vor fi favorabile în ziua respectivă. Riscăm să rămână un loc liber acasă și un părinte dezamăgit acasă.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate