Servcii funerare premium in sector 1

28.08.2021

Apartinatorul care solicita un pachet funerar complet firmei Funerare.ro, Sector 1 va participa la inmormantarea celui drag ca oricare alta persoana.

Nu este vorba de faptul ca nu va simti in piept durerea, ci ca va fi complet eliberat de orice grija, cum ar trebui sa fie orice om aflat in starea lui. Adesea, la inmormantari se pot vedea multi apartinatori cu ochii rosi, indoliati, alergand de colo acolo, aducand cosuri cu coliva, descarcand din masina personala pachete cu mancare. Au fetele umflate de plans, dar pe ele s-au intiparit si extenuarea si ingrijorarea. Sunt peste tot, lumea ii intreaba, ii trage de maneca, iar ei parca sunt acoperiti de o avalansa de probleme care nu mai inceteaza.

Cu siguranta ca se vor trezi a doua zi dupa inmormantare si isi vor da seama ca nu au putut sta cat ar fi trebuit langa sicriu, ca s-au implicat total in pregatiri, dar nu au reusit sa isi ia adio cum ar fi trebuit de la cel drag, iar cand s-au linistit, el este prea departe, mult prea departe pentru luat ramas bun…

Avand contract cu firma de pompe funebre de mai sus, sarcinile vor fi executate pe rand, cum cad popicele cand cel care le doboara este cel mai priceput in domeniul respectiv.

Experienta si priceperea unui furnizor de servicii de pompe funebre se reflecta in calitatea site-ului.

Un site bine structurat, cu informatii complete, cu mesaje menite sa intareasca pe cei care se confrunta cu o lovitura aproape mortala demonstreaza capacitatea de a face fata tuturor provocarilor care apar in organizarea unei inmormantari.

Cine tine cont de sfaturile de pe site nu va avea niciodata regrete, fiindca apartinatorul este indrumat:

-sa aleaga sicriul cu atata iubire ca si cand este ultimul dar pe care il face defunctului la plecare.

-sa le dea celor care vin la cimitir pachetele cu mancare buna si variata, asa cum i-ar placea lui sa gaseasca.

-sa nu uite sa cumpere flori, cat mai multe flori in aranjamente funerare prin care sa isi arate regretul fata de moartea celui drag.

-sa solicite serviciile moderne prin care urmele mortii pot fi sterse de pe fata si trupul celui drag.

-sa solicite pachetul complet de servicii funerare, ca in sufletul sau durerea sa nu fie dublata de ingrijorare. Pierderea suferita este suficienta.

Firma din sectorul 1 pune la dispozitia apartinatorilor 8 pachete funerare:

  1. Pachetul funerar social
  2. Pachetul funerar economic
  3. Pachetul funerar standard
  4. Pachetul funerar covid 19
  5. Pachetul funerar special
  6. Pachetul funerar premium
  7. Pachetul funerar silver
  8. Pachetul funerar gold.

O oferta asa de bogata si atat de diversa este gandita pentru a satisface cele mai exigente dorinte si gusturi.

Pachetul gold costa 14 000 de lei si include multe servicii si produse funerare de lux.

Sicriul de lux vine insotit de orarul mare si de orarul mic, decedatul primeste in dar un toiag si o cruce de ceara, dar si o icoana. Se crede ca aceste obiecte ii fac trecerea mai usoara, fiindca sunt simboluri ale credintei. In timp ce partea inferioara a trupului se afla in sicriu acoperit, fata ramane expusa prin posibilitatea detasarii portiunii superioare a capacului sicriului.

Spre deosebire de alte pachete funerare, acest pachet de lux are catafalcul elegant pentru priveghi inclus in pret. Familia nu trebuie sa inchirieze sau sa improvizeze un catafalc, nici sa mearga la medicul de familie dupa certificatul de constatare a decesului.

Tanatopraxia combinata cu cosmetica funerara incluse in pachetul gold au puterea sa alunge semnele mortii de pe chipul decedatului, iar acest aspect este esential pentru apartinator. Mortul sau trebuie sa fie frumos, inconjurat de produse scumpe si de calitate premium, fiindca altceva nu se mai poate face pentru el.

Acest pachet de serviii funerare este cel mai bogat, include servicii si produse fine prin care costul se justifica.

Pachetul social se incadreaza in 2750 de lei si include si el o serie de produse si de servicii de baza.

Sicriul este  complet echipat, dar se observa faptul ca este un produs mai ieftin. Este laudabil faptul ca toate pachetele includ produsele si serviciile de baza: sicriul complet echipat si crucea inscriptionata, eliberarea certificatului de constatare a decesului, toaletare completata de imbalsamare, imbracarea si asezarea in sicriu a decedatului, manipularea si transportul funerar.

Toate aceste detalii demonstreaza faptul ca firma face echipa cu familia indurerata si depune toate eforturile ca organizarea inmormantarii sa fie fara greseala si fara eforturile celor cu sufletul sfasiat de durere.

Firma ofera si servicii de repatriere, iar pe site sunt disponibile informatii despre parastas inmormantare, parastas dupa inmormantare, preum si aplicatia configurator catering.

Ultima aplicatie va alunga norii de tristete din inima apartinatorului.

El are posibilitatea sa aleaga felurile de mancare preferate ale decedatului, sa le puna pe farfurie sau in pachet, iar la sfarsit se afiseaza pretul unui pachet/farfurii, dar si costul total al produselor.

In meniu se afla: snitel de soia, pachetele de primavara, fasole batuta, sarmale cu orez, peste macrou. Acestea sunt felurile de baza. Deserturile ce pot fi alese sunt: prajitura casei, halva, prajitura de post, fursecuri, biscuiti cu ciocolata. Urmeaza opt salate foarte solicitate si la restaurante, preparatele din porc, preparatele din pui, ciorbele, garniturile, preparatele la gratar, produse speciale si bauturi.

Din acest meniu bogat, apartinatorii pot sa aleaga felurile de mancare care vor fi livrate in ambalaje speciale ca oamenii sa le poata consuma cu placere in memoria decedatului.

Funerare.ro indeplineste toate dorintele apartinatorilor si le preia toate grijile, iar inmormantarile organizate de ei sunt apreciate de cei mai exigenti participanti.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate