Si profesionistii pierd la poker uneori

03.02.2021

Cu fiecare mare oportunitate pe care o oferă poker ca la aparate, apare și riscul de a pierde o avere. Acest lucru face ca mulți jucători să fie incluși pe lista cu cei mai mari pierzători la poker.

Majoritatea jucătorilor obișnuiți joacă responsabil, adică nu mai mult decât își pot permite să piardă, atunci când joacă poker sau alte jocuri de cazino online. Cu toate acestea, acei jucători care au studiat ani de zile în mod sistematic jocul de poker riscă sume de bani uriașe.
Iată 10 dintre cei mai mari pierzători de poker, ale căror pierderi au fost de milioane de dolari.

Gus Hansen – 20 de milioane de dolari

Nimeni nu se apropie de pierderile lui Gus Hansen. Deși a fost unul dintre cei mai de succes jucători de poker live din istorie, pokerul online nu a fost de partea lui. Pierderile sale sunt estimate la aproximativ 20 de milioane de dolari, Hansen fiind cel mai mare pierzător la poker.

Victor Blom – 7,5 milioane de dolari

Blom a ieșit practic de nicăieri și și-a băgat în buzunar aproape 7 milioane de dolari. După apariția sa, profesioniștii și-au dorit să joace cu el. Mulți jucători cu experiență l-au făcut să piardă 1 milion de dolari înainte ca Brian Hastings să-l facă să „scoată din portofel”  4,2 milioane de dolari. A pierdut în total 7,5 milioane de dolari.

Noataima – 7 milioane de dolari

Nimeni nu știe cine s-a aflat în spatele contului de poker online „Noataima”. După ce s-a alăturat circuitului în 2006, a câștigat mai multă notorietate prin pierderea incredibilă de 7 milioane de dolari.

Ilari Sahamies – 6 milioane de dolari

Cunoscut pentru că a jucat agresiv și adesea în stare de ebrietate, nu este de mirare că Sahamies a pierdut 6 milioane de dolari dintr-un total de 7 milioane de dolari câștigate în timpul vieții sale.

Phil Ivey – 5 milioane de dolari

Chiar și unul dintre cei mai mari câștigători de poker s-a luptat o vreme la mese. După ce a câștigat peste 21,45 milioane de dolari în turnee live, Ivey a pierdut mai mult de 5 milioane de dolari, la 8 mese de joc diferite.

Brian Townsend – 4,5 milioane de dolari

Prăbușirea lui Townsend este destul de tristă. În 2010 a pierdut peste 2,5 milioane de dolari. Hotărât să-și înmulțească averea, el și-a continuat strategia, dar a pierdut încă 2 milioane de dolari. De atunci nu a mai fost văzut jucând mult poker.

Patrik Antonius – 4 milioane de dolari

După ce a fost cel mai mare câștigător la Full Tilt în 2009, lucrurile au început să meargă foarte rău pentru acest jucător finlandez. El a pierdut aproape 4 milioane de dolari anul următor, invocând probleme de spate. Interesant este că, atunci când sănătatea sa s-a îmbunătățit, la fel s-a întâmplat și cu performanțele sale.

Ben Sulsky – 3 milioane de dolari

După aproape 4 milioane de dolari câștigate doar în 2012, Sulsky și-a început puternic cariera în 2013. Cu toate acestea, nivelul adversarilor s-a schimbat și a fost depășit, de nenumărate ori. Între lunile ianuarie și martie ale aceluiași an, a pierdut aproape 3 milioane de dolari.

Di Dang – 2,6 milioane de dolari

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai apreciați și consecvenți jucători online, Dang nu a putut evita un declin abrupt. La începutul anului 2009, Di Dang a reușit să piardă 2,6 milioane de dolari. În 2011 a decis să renunțe la mesele de poker și să dedice mai mult timp afacerii sale.

Phil Galfond – 2,5 milioane de dolari

Omul al cărui nume de utilizator era „OMGClayAiken” a început să joace în 2008 și a câștigat peste 8 milioane de dolari jucând poker online. Când jocul 2-7 Triple Draw a devenit popular pe scena pokerului, el a început să joace și să piardă foarte mult. Decizia lui Phil de a juca un nou joc l-a determinat să piardă aproape 2,5 milioane de dolari.

Voi ați încercat să jucați vreodată poker? În prezent, există multe site-uri pe care puteți juca jocuri poker ca la aparate cu bani sau chiar poker ca la aparate gratis.

De asemenea, vă puteți încerca norocul și la pariuri sportive urmarind specialistii din domeniu ce ofera pronosticuri pariuri cu rata ridicata de castig. Important este să țineți cont de diverse ponturi la pariuri oferite de tipsterii cu experiență la pariuri. Succes!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate