Team management, angajații umani și manechine de croitorie

15.04.2019

De cele mai multe ori, organizarea unei echipe înseamnă să armonizezi personalități și motivații diferite, să aloci echilibrat sarcinile și să stabilești așteptări realiste.

În practică, lucrurile sunt puțin mai complicate. Dincolo de toate așa zisele secrete detaliate în cărțile de specialitate sau prezentate pe la diverse evenimente de profil, un rol major în luarea deciziilor îl au obiectivele companiei.

Este recomandat ca, înainte să începem un proiect major, să acordăm suficient timp pentru a înțelege rolul fiecărui membru al echipei și facilitățile de care acesta dispune pentru a-și duce la bun sfârșit atribuțiile care îi vor fi acordate. În caz contrar, mentalitatea de maraton transmisă echipei va avea un efect de bumerang. De exemplu, dacă se alocă două sarcini asemănătoare la două persoane cu un nivel de pregătire apropiat, dar care dispun de echipamente tehnice cu performanțe diferite este indicat ca și așteptările să fie diferite. Fiți obiectivi când trasați sarcinile! Modul în care interacționează întreaga echipă este vital.

Nimici nu motivează mai bine o echipă decât îndeplinirea unei sarcini în timpul alocat. În același mod, un membru al echipei poat fi descurajat dacă îi stabiliți un obiectiv imposibil de realizat. Dacă doriți să obțineți o performanță mai ridicată este indicat să petreceți cât mai mult timp posibil în mijlocul echipei. Să urmăriți problemele cu care se confruntă și să căutați continuu posibile soluții. Este extrem de important să găsiți un echilibru între aceste soluții și obiectivele companiei.

Performanța unei echipei se bazează pe instrumentele și resursele disponibile, adecvate așteptărilor vizavi de calitate și timpul de execuție.

Manechine croitorie cu dimensiuni reglabile

Într-un atelier de croitorie la comandă, manechinele croitorie cu dimensiuni reglabile sunt primii pe lista de investiții. Un manechin de croitorie, reglat conform dimensiunilor corpului clientei, constituie suportul ideal pentru croit și cusut. Posibilitatea de a testa fiecare etapă menține o atmosferă plăcută în cadrul echipei.

Existența în atelierul de croitorie a unui manechin cu dimensiuni reglabile este privită inclusiv ca o formă de respect vizavi de timpul clientelor. În prezent, fiecare dintre noi ne confruntăm cu o lipsă acută de timp. Din acest motiv, pentru a ne putea încadra în cele 24 de ore ale unei zile, timpul alocat unei activități are un rol extrem de important în luarea unor decizii. Dacă dvs aveți de ales între două oferte identice ca preț și calitate, dar cu diferențe majore de timp alocat (timp care necesită prezența dvs fizică, nu timp de execuție) pe care ați alege-o?

Comentarii

  1. Daniela spune:

    Foarte bun site-ul, este exact ce cautam, multumesc mult pentru recomandare.

Postează un comentariu


Articole învecinate