Tendințe de primăvară / vară în materie de teniși de damă

21.05.2015

Cum bine știți, nevoile noastre de a fi în pas cu moda cresc de la un an la altul, iar teniși de damă pe care îi alegem se încadrează, fără doar și poate, în topul articolelor vestimentare care ne definesc personalitatea.

In anul 2015, a fi la modă nu este doar o sugestie, ci este o reală necesitate feminină avînd în vedere faptul că etichetele sociale se regăsesc la tot pasul. Tocmai din acest motiv, ne-am propus să vă oferim câteva informații prețioase despre perechile de încălțăminte de damă aflate în tendințele actuale și modul în care puteți obține un out-fit chic! Tenișii de damă țin topul celor mai apreciate perechi de încălțăminte în sezonul de primăvară / vară, astăzi locul lor regăsindu-se alături de ținutele vestimentare cu tentă casual, casual-elegant sau wear-street! In acest sens, tenișii pentru femei care consacrează aceste tendințe se regăsesc în colecția magazinului online ModLet, cel care vă așteaptă cu cea mai diversificată ofertă de produse definite de către cel mai bun raport calitate – preț!

Tenișii de damă cu imprimeu floral. Cum îi purtați?

Paleta cromatică a anului 2015 nu se focusează doar pe o singură nuanță, astfel că amestecul de culori reprezintă un must have al tenișilor de damă recomandați în această perioadă. Imprimeurile inspirate din natură, cele care definesc cu acuratețe sezonul de primăvară / vară, s-au transformat în cele mai râvnite dorințe ale doamnelor și domnișoarelor fashioniste. In acest sens, un exemplu grăitor sunt perechile de teniși pentru femei regăsite în colecția magazinului online ModLet, modele variate fiind ideale pentru a îndeplini toate nevoile și preferințele clientelor.

Cum îi puteți purta? Este destul de simplu. Nu necesită sacrificii imense. Orice fustiță clasică din dantelă, în nuanțe neutre, poate fi completată cu una dintre perechile de teniși de damă cu imprimeuri florale. Astfel, out-fitul obținut poate fi alăturat stilului vestimentar casual pentru care puteți opta, fie că veți merge la birou sau la o plimbare relaxantă alături de prieteni. De asemenea, pentru o atitudine ce își regăsește existența în stilul vestimentar wear-street, puteț alege să oferți o notă mult mai chic jeansilor rupți prin alăturarea unei perechi de teniși de damă cu imprimeu floral!

tenisi dama

Dacă v-ați cumpărat deja o pereche de jeanși skinny sau boyfriend, atunci aveți nevoie și de o pereche de teniși de damă albi! Cel de-al doilea model de încălțăminte de damă regăsit în topul tendințelor actuale este deținut de tenișii pentru femei în nuanțe de alb. Aici, putem vorbi despre perechile care completează perfect stilul vestimentar smart-casual, datorită eleganței pe care o oferă lacul. Astfel de modele sunt recomandate pentru a alcătui ținutele de zi cu zi pe care le puteți alege să le purtați la birou sau în timpul liber, întrucât creează un raport perfect între rafinament și comoditate.

Comandați teniși de damă la prețuri avantajoase

Printre tendințele în materie de teniși de damă, iată și un magazin online care dispune de cele mai bune prețuri pentru această categorie de încălțăminte! ModLet îndeplinește cu brio toate condințiile pentru a se regăsi printre preferințele fashionistelor de astăzi, disponibilitatea prețurilor mici fiind o adevărată afacere pentru orice buzunar! Achizitionați o pereche de teniși de damă ieftini marca ModLet și fiți în tendințele actuale pe toată durata sezonului de primăvară / vară 2015!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate