Toate visele noastre pot devin realitate dacă le înscriem la Webstock Awards

03.09.2019

Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm de la prima idee până la podiumul de la Webstock Awards. Grăbiți-vă! Pentru înscrierile la ediția din acest an au mai rămas doar 3 zile.

Webstock Awards

La prima ediție Webstock Awards la care am participat mi s-a atras atenția asupra bucuriei de pe chipul celor care urcau pe scenă pentru a-și ridica premiile. Era ultima filă a unui proiect. Înaintea ei au fost atașate la dosar cuvintele de laudă transmise de către beneficiar și colaboratori. Mai lipsea doar confirmarea colegilor de breaslă. Acea confirmarea care alimentează din umbră dorința de a ne menține principiile indiferent de mentalitățile presărate în cale de către Providență.

Acum, când am mai rămas o mână de oameni pe aceste meleaguri, competiţia este mai acerbă ca niciodată. Tendința de a umbla cu ocaua mică este foarte mare. Se cer rapoarte, statistici, rezultate concrete. Se urmăresc deschiderea față de noile facilități oferite de tehnologie. Se urmăresc detalii nerostite pe la cursuri, dar menționate discret pe la diverse ședințe interne. Se urmărește capacitatea de a ține alături o echipă.

Așadar, dacă aveți o activitate în online și doriți un imbold inepuizabil care să vă motiveze către următorul vis măreț dați un click pe Webstock Awards și urmați-vă în continuare visul.

Si eu am un vis măret. Abia a încolțit. La ediția următoare, dacă va dori, îl voi îndruma către scena Webstock Awards.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate