Transport de animale vii, acolo unde este nevoie de ele

27.03.2021

Cresterea animalelor este o ocupatie straveche a poporului nostru, deoarece se dovedeste placuta si rentabila.

Transport de animale vii

Animalele sunt loiale si stiu sa iubeasca din tot sufletul lor stapanul care le ingrijeste.

Caii si boii, animalele de povara, muncesc alaturi de om in fiecare zi. Vara ele aduc fanul acasa, piatra pentru constructii, in timp ce iarna sunt aduse lemnele din padure de catre cei care nu au fost prevazatori sau nu au avut timp vara. Toamna, tarziu, roadele din gradini si livezi ajung in pivnite si in hambare tot datorita acestor animale harnice si docile.

La noi, in lumea satelor, oamenii considera ca o curte este goala, daca lipsesc animalele. Cum sa ai la doi pasi pajisti cu iarba nepoluata si sa nu cresti doua-trei oi si sa nu tii o vaca?

Nu se concepe ca oamenii sa cumpere carne de la supermarket, din moment ce un porc poate creste cu resturile alimentare si cu cerealele din gradina! Consider ca oamenii au mare dreptate sa judece in acest mod.

Cei de la oras s-au obisnuit si ei sa cumpere carne de pui crescuti bio, fiindca pot face diferenta intre carnea lipsita de gust si cea de calitate premium.

Oamenii se leaga atat de mult de animalele pe care le cresc, incat nu se mai indura sa le taie. Am vazut curcan iubitor care isi imbratisa stapana cu aripile si a murit de batran, rata care mergea dupa stapan unde acesta avea treaba si unde era posibil acest lucru, pisica sau caine care avea nevoie sa fie alintata/alintat de catre stapan.

Cand aveam o vitelusa perfecta in gospodarie, nu o sacrificam niciodata, ci ii cautam un stapan bun, care sa o creasca si sa se bucure de calitatile ei.

Traind la tara, am invatat multe secrete. Animalele de prasile trebuie sa provina din parinti foarte buni, sa fie productive si blande, fiindca nimeni nu are nevoie de un animal agresiv in curte.

Un animal care este vandut pentru reproducere reprezinta o sursa de venit considerabila pentru fermierul sau gospodarul care il vinde.

Poate esti un fermier care ai exemplare deosebite de bovine sau oi pe spranceana. Esti foarte multumit de ele si nu te induri sa le tai.

Cum sa tai o vaca tanara, care da pana la 20 de litri de lapte pe zi si face si vitei frumosi?

O oaie perfecta nu merita sa ajunga pastrama, fiindca menirea ei este sa dea lapte, lana de calitate si sa faca miei frumosi.

Vei gasi cu siguranta cumparatori pentru animalele de prasila si vestea buna este ca poti solicita si transport de animale vii unei firme serioase, iar in acest mod satisfactiile tale vor fi multiple. Comertul cu animale vii te scuteste de sacrificarea lor. Multe dintre ele ti-au bucurat privirile, veneau langa tine sa iti arate ca nu se tem de prezenta ta si sa le hranesti. Nu este usor ca ele sa fie luate de langa tine si taiate!

In plus, animalele care au multe calitati nu trebuie sa aiba o viata asa de scurta. Sa stii ca firma ce asigura servicii de transport animale vii in tara si peste hotare are experienta, dispune de masini in perfecta stare tehnica si de soferi care conduc prudent.

Intreg personalul firmei Livestocktransport.ro da dovada de empatie fata de animale si de pricepere in transportarea animalelor pe distante mari.

Te vei gandi ca animalele pe care le iubesti si le salvezi de la taiere vor fi chinuite cu urcatul in masini, cu tot ceea ce presupune o calatorie pe distante de sute sau de mii de kilometri, dar nu este deloc adevarat, fiindca:

  1. Personalul care se ocupa de urcarea animalelor in masina este foarte priceput si rabdator. Experienta isi spune cuvantul si trauma va fi inexistenta.
  2. Inainte de urcarea in autotrenul respectiv, toate exemplarele sunt atent verificate si cele slabite sau bolnave nu sunt acceptate in lot. Masura este excelenta si datorita ei rata mortalitatii in timpul transportului este zero.
  3. Masina este compartimentata pentru a oferi siguranta tuturor animalelor si loc suficient, prin urmare acestea nu vor veni unul peste altul, nici nu se vor sufoca reciproc.
  4. Transportatorii au ca prioritate a activitatii lor confortul animalelor, de aceea, inainte de urcarea lor in mijloacele de transport ele sunt hranite si adapate.
  5. Transportul este legal si autorizat.
  6. Soferii sunt instruiti sa respecte traseul, acesta fiind cel mai bun si cel mai scurt si sa verifice animalele din cand in cand.
  7. Pretul unui asemenea transport nu este pe masura responsabilitatii firmei care ofera aceste servicii si nici a confortului de care se bucura animalele.

Draga fermierule, gandeste-te ca este timpul sa iti regandesti afacerea, fiindca in tara este nevoie de animale de prasila bune si ti se asigura transportul lor pana acolo unde este nevoie de ele!

Cererea de carne nu mai este atat de mare, fiindca s-au inchis rstaurant, hoteluri si pensiuni, dar iti poti regandi afacerea ca totul sa fi bine pentru tine, pentru familia ta si pentru angajatii tai.

Intra pe site-ul firmei, citeste atent informatiile si nu mai sacrifica animalele de cea mai buna calitate, din moment ce ele pot asigura urmasi pe masura lor!

Crasterea animalelor ne poate salva de la criza economica, fiindca aceasta ocupatie asigura si alimente foarte sanatoase, dar si locuri de munca pentru mai multi oameni.

O vaca furnizeaza: laptele din care se prepara: branza, untul, smantana, iaurtul, iar carnea de vita este recomandata si persoanelor mai sensibile.

Continua sa cresti animale pentru carne, dar ia in calcul si vanzarea exemplarelor perfecte pentru reproductie!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate