Un expert in contabilitate Bucuresti, duce la bun sfarsit orice activitate in domeniu

31.12.2021

Un manager bun se formeaza in timp. El are nevoie de consultanta la inceputul carierei sale, iar consultanta manageriala de top ofera specialistii firmei Realcont. Dupa etapa de formare care decurge dupa consultanta, incepe sa se acumuleze experienta putin cate putin si apar si roadele.

Un manager bun stie ca un expert in contabilitate Bucuresti, duce la bun sfarsit orice activitate in domeniu de aceea va alege cu prudenta contabilii.

Dar nici contabilul nu este foarte bun de la terminarea facultatii pentru ca si el trebuie sa acumuleze experienta si sa se priceapa la:

– bilanturi perfecte.

– salarizari realizate la timp si fara greseala.

– inregistrarea documentelor.

– inventarierea mijloacelor fixe.

– consultanta in afaceri, consultanta fiscala si manageriala. Pentru a oferi aceste servicii se intelege ca este obligatorie cunoasterea legislatiei in vigoare.

– reprezentarea firmei pentru care lucreaza la Casa de Asigurari de Sanatate, la Registrul Comertului si la Casa de Pensii.

Lista lunga a serviciilor oferite de specialistii firmei s-a diversificat ca urmare a diversificarii nevoilor solicitantilor, dar si acumularii de experienta. Un expert contabil rezolva toate problemele din lista de mai sus si multe altele intr-un timp record.

Dar unde poate gasi un antreprenor sau un manager expertul contabil de care are nevoie?

La firma Realcont care se distinge de furnizorii de servicii complexe de contabilitate prin urmatoarele caracteristici:

– Excelenta pregatire profesionala a contabililor si experienta lor. Firma isi desfasoara activitatea in Bucuresti din anul 2004, iar clientii ei au apreciat la superlativ serviciile oferite. Experienta de peste 16 ani, completata de facultatea de contabilitate si de numeroase cursuri de formare continua se concretizeaza in servicii de contabilitate de top.

– Asigurarea profesionala gratie careia firmele solicitante de servicii de contabilitate ar fi despagubite in cazul unei erori profesionale. In general, firmele de contabilitate nu poseda aceasta asigurare, dar managerii prudenti aplica acest criteriu in selectarea furnizorilor de servicii pentru ca sunt direct interesati de banii firmelor/institutiilor pe care le conduc.

– Complexitatea serviciilor si promptitudinea cu care sunt oferite.

Echipa de la Realcont poate ajuta un potential antreprenor in alegerea unui domeniu de afaceri care sa ii aduca beneficii. Aceiasi specialisti ofera consultanta manageriala si fiscala. Experienta de aproape 20 de ani i-a facut cei mai buni specialisti ai momentului pe plan national, astfel ca serviciile lor se diversifica permanent.

– Reducerile de preturi, atat pentru clientii noi, aflati la inceput de drum, cat si pentru cei care semneaza contract de solicitare a serviciilor de contabilitate pentru 2 ani, pentru un an sau contractele semnate valoreaza mai mult de 450 de euro.

Toate acestea ar trebui sa conteze mult pentru oamenii de afaceri in aceste vremuri marcate de pandemie. In afara magazinelor online care nu au avut de pierdut, ci s-au dezvoltat foarte mult, hotelurile, pensiunile, restaurantele, scolile au avut de suferit.

Cei care doresc sa investeasca este bine sa se sfatuiasca inainte cu specialisti care cunosc lumea de afaceri a Bucurestiului si pot oricand sa realizeze un plan eficient de afaceri.

Multe afaceri ajung la faliment pentru ca nu exista un plan corect realizat dinainte si nu sunt angajati experti contabili care sa economiseasca banii atent si prin munca lor sa evite penalizarile de natura fiscala.

In plus, detinatorii unor firme care se afla la inceputul activitatii lor au nevoie de reprezentare la Casa de Asigurari de Sanatate, la Registrul Comertului, la Casa de Pensii si la FISC.

Toate aceste caracteristici ale serviciilor de contabilitate de calitate premium duc cu gandul la firma Realcont.

De cele mai multe ori nevoia de expertiza contabila este atat de mare, incat serviciile sunt solicitate de urgenta si trebuie sa fie prompte. Echipa de profesionisti de la Realcont este disponibila si accesul la servicii de contabilitate de top este facil.

Este suficient ca un om de afaceri care are nevoie de contabil sa intre pe site-ul firmei, sa analizeze serviciile si informatiile de acolo si dupa aceea sa le solicite pe cele de care are nevoie.

Contabilitatea fara probleme, marca Realcont nu costa mult si reduce costurile pe care le-ar suporta angajatorul in cazul in care ar exista un departament de contabilitate in firma sa.

In afara faptului ca toti contabilii (2,3, 4, in functie de marimea firmei sau a institutiei) ar avea salarii mari, s-ar cheltui si cu intretinerea biroului si cu punerea la dispozitie a echipamentelor si a consumabilelor. Site-ul oficial al firmei prezinta serviciile si ofertele in limbile:romana, engleza, franceza, italiana, spaniola, germana si rusa, fapt care demonstreaza ca ofera servicii de contabilitate si companiilor, firmelor si multinationalelor straine.

Portofoliul bogat, serviciile diversificate si de exceptie, promotiile la diferite contracte fac din firma Realcont una dintre cele mai solicitate din Bucuresti.

Cine nu are un expert contabil, sa „inchirieze” unul, semnand un contract de 2 ani cu firma Realcont pentru ca:

– va primi in schimb 3 luni de servicii de salarizare gratuite si economiile vor fi foarte mari;

– poate solicita oricand contra cost servicii inrudite la preturi oneste;

– in primele 3 luni de contract (primul contract) tarifele sunt reduse cu 50%;

– lucrarile vor fi predate la timp si realizate fara greseala.

E mare lucru sa fie sigur cineva ca banii sai si munca sa se afla pe maini bune si ca nu are un contabil risipitor, ci unul onest si priceput!

Astfel de contabili sunt disponibili online, iar solicitarea serviciilor se poate face de la distanta. Este recomandabil ca angajarea unui contabil de la Realcont sa debuteze cu discutii deschise la sediul firmei, discutii in care solicitantii serviciilor prezinta nevoile si asteptarile lor, iar reprezentantii contabililor tarifele si ofertele.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate