Un nou trend în vlogging-ul din România – curățare canapele în București

06.05.2016

Un grup de vloggeri români au început să împartă prin capitală cărți de vizită pe care scrie „Curățare canapele în București”

Dornici de afirmare și în căutarea unui loc de muncă cu un venit stabil, un grup de vloggeri din provincie au decis să îmbine utilul cu plăcutul și în doar câteva zile au lansat un nou trend în vlogging-ul românesc – curățăm și filmăm canapele în orașul tău. Primul oraș – București. Pentru început. Sunt semnale că exemplul lor a ajuns deja pe monitoarele colegilor de breaslă din alte țări.

Ideea este extrem de simplă. Se alege o canapea care merită să fie curățată (de preferat, să aparțină unei persoane publice), se semnează un contract de prestări servicii, se montează camerele video și se începe curățarea canapelei. Live. In direct. Pe toate canalele lor.

curățare canapele în București

Pe lângă curățarea propriu-zisă a canapelei, ei mai prestează contracost și următoarele servicii suplimentare:
– spune ce vrei să spui: gazda va avea posibilitatea, fără limită de timp, să discute cu necunosuții despre ce are pe suflet;
– schimbă-ți canapeaua: gazda va beneficia de consiliere amenajări interioare pentru alegerea unei canapele de calitate superioară;
– unde-ți mai ții parola: gazda va beneficia de consiliere securitate online;
– îți spunem ce știm: gazda va beneficia de consiliere identitate personală și furt de identitate;
– plasează-ți dorința: gazda va putea să-și promoveze propria afacere sau locul de muncă, să spună că își caută de lucru, că vrea să-și cumpere casă, că vrea să vândă ceva, că vrea să se căsătorească etc.
– acceptă coafura fantezistă: ofertă premium.

Bonus se oferă un serviciu suplimentar „respectă-ți canapeaua”: gazda va fi învățată cum să-și curețe și întrețină corect canapeaua în funcție de materialul și pielea din care este confecționată sau îmbrăcată. In cazul petelor pe materiale textile este recomandat să se intervină cât mai repede posibil pentru a limita răspândirea și uscarea petei. Este exact ca la măsurile de prim ajutor în caz de accidentare – urmările depind, într-o mare măsură, de momentul primei intervenței și de priceperea celui care intervine. Curățarea unei pete uscate care a pătruns adânc în materialul textil necesită o atenție sporită.

gazda va discuta cu vloggerii în imediata apropiere a canapelei care urmează să fie curățată.

Oferta cu curățarea canapelelor este doar un pretext ca ei să poată intra în casele celor din București. Adevăratul venit provine din
– prestarea de servicii suplimentare gazdei;
– plasarea și testarea de produse;
– vânzarea de produse la domiciliu;
– vizualizarea clipurilor postate pe propriile canale de vlog.

Curățare canapele în București

Acest concept se bazează pe o cerere destul de mare de curățare canapele București, pe empatia care ne ține alături și pe dorința unora dintre noi de a promova un anumit serviciu sau produs cu un buget cât mai mic. Menționez faptul că toate serviciile suplimentare sunt prestate de către vloggerii înșiși. Cu toții sunt absolvenții unei forme de învățământ superioare. Acesta este secretul lor. Toată lumea are câte ceva de câștigat de pe urma canapelei curățate.

Din câte am înțeles din discuțiile cu ei, au încheiate contracte de afiliere și promovare produse cu principalii importatori direcți de soluții de curățare canapele, aspiratoare canapele, camere video, sisteme de iluminare, smartphone-uri, laptopuri, sisteme de protecție online etc.

Aștept cu nerăbdare primele canapele curățate. Până atunci suspans. M-au rugat să nu le divulg numele.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate