Unde se găsesc cele mai eficiente expresii cheie pentru promovare

Am fost întrebat de mai multe ori unde găsesc cele mai eficiente expresii cheie pentru promovare.

Când vine vorba de seo și de expresii cheie, cum li se spune de câțiva ani la grupurile de cuvinte după care se promovează un website în motoarele de căutare, discuțiile se împart între alegerea celor mai eficiente expresii și modalitățile corecte de promovare. Ambele discuții se bazează pe recomandări. Nu există o schemă logică care să garanteze un număr minim de comenzi / zi la sfârșit.

În urmă cu ceva ani, pe vremea când luam primele lecții despre despre seo, un trainer a spus că diferența dintre un amator și un profesionist nu este dată de ce a făcut el în trecut ci de capacitatea de a intui ce va fi în viitor. Rezultatele din trecut sunt istorie. Ritmul în care se dezvoltă acest serviciu web este unul foarte alert. Faptul că azi am fost printre cei mai buni nu înseamnă că ziua de mâine mă va regăsi tot alături de ei. Ca să pot rămâne la aceeași masă sunt nevoit să mă ridic la nivelul celor prezenți acolo, nu la nivelul celor din sala alăturată.

Ca să înțelegeți diferența. În principala sală se discută calm cu propriile rapoarte pe față despre seo pe Facebook / Instagram / Youtube, în timp ce în sala vecină discuțiile sunt destul de încinse pe baza unor pdf-uri despre promovarea în google primite gratuit pe newsletter.

Priviți următoarea imagine. Ce vedeți? Ce observați? Ce anticipați?

expresii cheie pentru promovare

Dacă nu ați înțeles dați click pe Prețuri pompe de căldură 2019 – drumul dintre oferte și confortul termic al casei, citiți și apoi reveniți la acest articol în speranța că veți înțelege singuri.

Evit să vă ofer răspunsul în clar din dorința de a vi se întipări mai bine ideea în tărtăcuță.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate