Vidanjare fose septice de nota 10

31.08.2020

Fosele septice sunt ecologice și asigură excelenta gestionare a deșeurilor menajere.

fose septice

Fisurile care apar in putul absorbant permit scurgerea apei murdare cu detergent sau a resturilor provenite de la grupul sanitar, fosa septica este insa un rezervor etans, care nu poate fi golit in totalitate decat printr-o vidanjare de nota 10.

Este adevarat ca raportate la capacitatea lor mai mica sunt mai scumpe decat un put absorbant si necesita vidanjare mult mai des, dar cine iubeste mediul, investeste in el de dragul copiilor sai, al nepotilor si stranepotilor. Uneori suportam si noi agresivitatea cu care tratam natura si nu ne convine sub nicio forma.

Fantanile de la tara care aveau cea mai buna apa potabila, acum sunt contaminate cu nitriti/nitrati din ingrasamintele folosite in gradina din apropiere sau cu produsele din urina care au contaminat panza freatica, fiindca putul absorbant lasa sa se scurga lichide din el.

Fosele septice redau naturii apa atat de pretioasa, dar purificata. Este ciudat cum gandesc oamenii adesea. De cele mai multe ori ei privesc la televizor sau in jurul lor raurile, fluviile, marile, oceanele si lacurile de acumulare, spunand ca apa nu are cum sa se termine pe pamant.

Exista insa state ale lumii care experimenteaza penuria de lichid vital si viata in acele tari in care apa nu este adusa pe conducte de la distante foarte mari este extrem de grea.

Sunt zone ale globului in care oamenii se duc zeci de kilometri pe jos sa ia apa si din cauza lipsei acesteia nu isi pot face baie regulat ca noi. Pentru aceste persoane, igiena este un lux pe care nu si-l permit.

Iata motivul pentru care apreciez din toata inima oamenii care aleg fosele septice, cu toate ca sunt mai costisitoare decat puturile absorbante.

Ei se gandesc la penuria de apa, la perioadele din ce in ce mai dese de seceta si la incapacitatea solului de a retine apa.

Pentru ei, firma Calypsomono.ro ofera servicii de vidanjare fose septice de nota 10.

De fapt ce asteptari isi permite sa aiba un client care solicita servicii de vidanjare fose septice firmei Calypsomono.ro?

  • ca echipa va sosi la timp, conform programarii si fosa septica va fi golita ca baia si bucataria sa fie functionale din nou. Este mare lucru ca meseriasul sa fie de cuvant si sa nu te faca sa astepti zile la rand in zadar.
  • profesionistii stiu pe loc ce au de facut si actioneaza rapid sa te poti bucura de baia ta, de apa curenta si de sistemul de canalizare pus la punct individual. De asemenea, vin cu tot ce au nevoie si nu iti cer nicio scula sau unealta. Este jenant sa aiba nevoie de nu stiu ce cheie, iar tu sa le spui ca nu ai in casa asa ceva.
  • preturi accesibile la servicii de top. Este costisitoare o fosa septica si intretinerea ei, dar vidanjarea sa nu fie asa de scumpa, incat sa fie facuta cu eforturi financiare iesite din comun. Toate serviciile acestei firme, pe cat sunt de utile, pe atat sunt de ieftine.
  • operatiunea sa se desfasoare fara miros, cat mai discret cu putinta. Si acest lucru este posibil de cand Calypsomono.ro si-a cumparat un lot de vidanje ermetice care tin sub control mirosurile specifice rezultate in urma vidanjarii. Acum si la locul actiunii, dar si daca intalnesti o vidanja pe drum, nu trebuie sa ai retinere, fiindca nu vei simti absolut nici un disconfort. De fapt este posibil sa nici nu stii ca a fost o vidanja, fiindca nu mai seamana cu masina aceea cu cisterna ruginita si plina de murdarie pe care o stiai din trecut.
  • fosa septica sa fie spalata mecanizat ca peretiii ei sa nu ramana plini de murdarie. Profesionistii de la Calypsomono.ro obisnuiesc sa curete mecanizat fosele septice, puturile absorbante, dar si canalizarea.
  • deversarea deseurilor sa se faca in locuri sigure ca mediul sa nu fie poluat sub nicio forma.

Cand spunem insa „Calypsomono.ro”, discutam de mult mai multe servicii de care intreaga societate are nevoie.

In afara vidanjarilor si desfundarilor de canalizari si subsoluri, in cazul unor inundatii, sunt la fel de importante si:

  • deszapezirile. Cand ninge in cantitati astronomice zile si nopti la rand ca in poezia lui Bacovia, simti ca nu mai ai putere sa lupti cu zapada. Intr-un an, cu toate ca am o curte foarte mare lipita de o gradina, nu mai aveam unde sa pun omatul de pe acoperis si din curte si a trebuit sa angajez 3 oameni care sa ma ajute, dar doi dintre ei erau foarte neseriosi, asa ca am dat si banii, am pus si mana pe roaba si pe lopata. Cei de la Calypsomono.ro vin cu excavatoarele si intr-o cupa reusesc sa transporte cantitatea din 10 roabe, plus ca reusesc sa croiasca un drum prin zapada cu masinile.
  • deblocarea drumurilor dupa furtuna, cand au cazut copaci masivi pe carosabil. Succesul este asigurat de utilaje si de priceperea oamenilor.
  • inchirierea / vanzarea / intretinerea toaletelor ecologice, solutia de avarie, cand multi oameni petrec un timp departe de civilizatia orasului. Toaletele ecologice sunt bine venite in parcuri, pentru taberele organizate in natura, pentru nunti care au loc pe malul lacului sau intr-o poienita.
  • transport substante periculoase, fara sa te intereseze unde anume le depozitezi, fiindca au ei locuri special amenajate pentru asta.

Ce spuneti de toate aceste servicii noi despre care nu stiati ca le puteti obtine asa de usor? Nu este cazul sa mai solicitati interventia pompierilor care se ocupa de cazurile grave, ci dati-le un telefon celor de la Calypsomono.ro sau scrieti-le un mail!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate