Vreți să aveți o fermă modernă? Alegeţi sa fiți fermieri iscusiți!

09.08.2015

Un fermier iscusit știe că posibilitățile de dezvoltare ale fermei depinde de calitatea produselor puse în vânzare.

tancurile de răcire a lapteluiPe vremuri, o fermă era ușor de întreținut dacă aveai o mână de lucru harnică și un mediu propice agriculturii și creșterii de animale. Acum, lucrurile s-au mai schimbat, în special pentru micii fermieri, deoarece există standarde foarte ridicate, impuse mai ales de liderii europeni, privind calitatea produselor obținute de la o fermă și puse în vânzare pentru publicul larg.

Obțineți laptele proaspăt simplu și eficient! Cum? Cu aparatele de muls vaci de la Inox Center

Probabil vă amintiți, măcar unii dintre voi, vaca din gospodăria bunicilor pe care o mulgeau dimineața, înainte să plece la păscut, și seara, când venea de la imaș. Mulsul manual dura foarte mult. Acest ritual este practicat și astăzi în gospodăriile care au un număr mic de vaci, gospodării în care o investiție în acest sens este privită ca fiind inutilă deoarce laptele este consumat în familie.

Dacă aveți zeci de bovine pe care trebuie sa le mulgeți zilnic, ar trebui să angajați o forță de muncă destul de mare care să poată mulge toate vacile în timp util și să nu irosească laptele proaspăt. Condițiile europene au standarde puțin mai ridicate și chiar susțin că este indicat ca o fermă modernă să aibă aparate de muls vaci, aparate care să eficientizeze procesul de obținere a laptelui. Vouă vă va fi foarte simplu să îl folosiți, iar văcuțele se vor bucura de un proces liniștitor și rapid de mulgere.

Indepliniți condițiile profesioniste cu tancurile de răcire a laptelui de la Fermierul Afacerist

Un alt lucru important pentru ferma voastră este productivitatea ridicată. In cazul laptelui, dacă ați achiziționat aparate de muls lapte înseamă că aveți deja mai multe vaci și că procesul de colectare a laptelui este mult mai rapid.

Din acest motiv, pentru a îndeplini normele Uniunii Europene trebuie să vă achiziționați și un tanc de răcire a laptelui. Toti comercianții de lactate care vor cumpăra lapte de la ferma voastră vor avea pretenția ca acesta să fie de calitate și păstrat în condiții propice. Laptele este un aliment care se alterează foarte ușor dacă este ținut la temperaturi puțin ridicate. De pe Fermierul Afacerist puteți achiziționa un tanc de răcire a laptelui conform necesităților voastre și capacității de care aveți nevoie. Puteți compara inclusiv prețurile și detaliile tehnice ale produselor.

E simplu să deveniți un fermier iscusit! Vedeți ce aparat de muls vaci și tanc de răcire se potrivesc fermei voastre!

Un fermier bun este un fermier care respectă darurile oferite de către natură, indiferent dacă este vorba de agricultură sau de creșterea animalelor. Un fermier modern este un fermier bun care știe că produsele sale trebuie să respecte anumite standarde pentru că ele vor fi consumate de către publicul larg sub diverse forme. Din acest motiv, utilaje precum tancurile de răcire a laptelui sau aparatele de muls vaci sunt esențiale pentru comercializarea eficientă a laptelui.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate