Vreți un pătuț de copii special? Aveți de unde alege!

29.07.2015

Ce pătuț de copii e mai drăguț? Umpleți de culoare camera bebelușului vostru!

Ați primit vestea minunată a venirii pe lume a unui bebe? Felicitări! Probabil ca începeți, dacă nu ați făcut deja asta, să îi alegeți un nume, să vă gândiți ce culoare va avea păturica lui și cum veți zugrăvi camera bebelușului. Excelent, acum trebuie să vă gândiți și cu ce o veți umple. In primul rând, trebuie să așteptați clipa în care veți afla dacă micuțul va fi baiețel sau fetiță pentru că e de preferat ca voinicul vostru să adormă într-o lenjerie de pat de culoare roz. Păstrați-vă calmul! Un magazin online dedicat micuților, precum BabyNeeds, știe exact de ce are nevoie prichindelul vostru. La momentul potrivit voi puteți alege liniștiți doar ce considerați că i se va potrivi de minune.

patuturi copii babyneeds

Vreți un pătuț de copii special? Aveți de unde alege!

Primul lucru la care vă gândiți în momentul în care copilașul va veni pe lume este pătuțul de bebe. Micuțul trebuie să aibă un pătuț confortabil și colorat. Puteți să vă răsfățați și să luați un pătuț care are spatții speciale de ținut orice lucru de care va fi nevoie la îngrijirea copilașului.

In general, pe un site online cu lucruri speciale de copilași, pătuțurile de copii sunt împărțite în diverse categorii, în funcție de dimensiunile, utilitatea și designul acestora. Puteți de exemplu să alegeți un pătuț de bebe cu sertar în care să puteți să îi țineți jucăriile sau scutecele, sau puteți opta pentru un patut cu sistem de legănare pentru un somn rapid și liniștitor. Orice credeți că îl va face pe prichindelul vostru fericit și mulțumit.

Inveliți-vă micuțul cu vise frumoase! Alegeți un model de poveste pentru lenjeria pătuțului

Acum că ați hotărât tipul de pătuț în care pruncul vostru își va depăna visele liniștit, trebuie să îi luați și o lenjerie de pat potrivită, cu care să îl protejati de frig și de visele neplăcute. Trebuie doar să vă gândiți bine la un model. In timp îl puteți schimba în functie de cum se va simți copilașul sau de ce povești i-ați citit și i-au plăcut.

Când alegeți lenjeria aveți în vedere confortul bebelușului pentru a se putea odihni în voie. Dacă lenjeria este incomodă sau ține prea cald în zilele de vară, faptul că este colorată sau e un model simplu este lipsit de importanță. Lenjeriile cu fel de fel de accesorii (fundițe / pamplici etc.) sunt recomandate doar pentru evenimente festive. Ele nu sunt recomandate pentru pătuțuri de copii pentru că există riscul ca cei mici să le bage în gură și să se sufoce.

Pentru a sta liniștiți, recomand să vă învățați bebelușii încă din primele luni să își dea de pe față diverse materiale. Incepeți cu o batistă. Apoi cu un prosopel. Continuați cu o bluză si cu un prosop mai mare.

Dacă optați să cumpărați online aceste lucruri pentru camera bebelușului vostru vă recomand www.babyneeds.ro. Este mai simplu să faceți cumpărăturile într-un singur loc pentru că în acest fel veți beneficia de o livrare gratuită și veți economisi timp. Timpul astfel economisit eu l-am folosit pentru a mă plimba cu micuța mea prințesă. In loc să mă plimb printre rafturi din magazin în magazin am preferat să plasez online o comandă și să mă plimb cu ea prin parc. Produsele le-a ales buna mea soție.

Folosiți-vă imaginația și umpleți camera bebelușului vostru de culoare și voie bună. Oferiți-i un somn liniștitor într-un pătuț de bebe confortabil.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate