Webstock 2018 : Mentalități schimbate în 10 ani de la prima ediție

20.08.2018

Pentru unii, Webstock reprezintă un loc unde se strâng mâini cu pielea fină de la tastaturi, se stabilesc detalii de colaborare în mediul online și se ridică premii. Pentru mine, Webstock a fost și va rămâne un loc unde se schimbă mentalități.

Webstock 2018

Cristian Petre
Pe mine Webstock m-a ajutat să fiu mai realist. Să văd lucrurile așa cum sunt, nu cum în mod ideal le-aș fi considerat sau dorit eu. Un eveniment de o astfel de amploare îți deschide ochii, îți dă idei. Prin prisma speakerilor, dar și a celor prezenți în sală care nu sunt simpli spectatori ca la teatru ci parte a industriei. Multe lucruri interesante se coc pe hol. Continuare pe jurnalulunuitata.ro

Andreea-Carmen Radu
Pentru mine, Webstock a însemnat prima întâlnire importantă la care am participat în calitate de blogger. Asta se întâmpla acum doi ani. Anul trecut, a fost evenimentul la care am înscris Campania de conștientizare a ingredientelor de pe etichete, desfășurată împreună cu Alina Trifu de la iHealth. Faptul că a fost acceptată, a însemnat mult pentru noi. Webstock este locul de întâlnire cu alți bloggeri dar și locul unde poți afla informații noi, interesante, direct sau printre rânduri.

Pe tine cum te-a ajutat Webstock?

Aștept răspunsul tău pe email tudor[@]staupenet.ro însoțit de o fotografie și, opțional, adresa articolului unde ai detaliat acest răspuns.

Webstock Awards 2018

Dacă știi un proiect, al tău sau al unui prieten, care merită să fie inclus pe lista Webstock Awards intră pe Webstock Awards și înscrie-l până pe 7 septembrie 2018.

Comentarii

  1. Ioana spune:

    A fost foarte frumos, mie mi-a placut, s-au discutat multe teme interesante.

  2. Ne vedem la eveniment. 🙂

Postează un comentariu


Articole învecinate