Xiaomi și Bestune au lansat Bestune T77 SUV dotat cu asistent holografic

06.04.2019

Cea mai interesantă caracteristică a noului SUV este asistentul holografic

Bestune T77 SUV

Despre caracteristicele standard ale Bestune T77 SUV îi las pe alții să se exprime. Eu doresc să mă opresc doar asupra asistentului digital. proiectat pe partea superioară a panoului frontal. Există 3 avatare cu câte 5 costume fiecare. Acești asistenți pot accesa, de exemplu, diverse baze de date de navigație și să interacționeze cu cei aflați în mașină.

Bestune T77 SUV

Acești asistenți pot accesa, de exemplu, diverse baze de date de navigație și să interacționeze cu cei aflați în mașină. Acești asistenți vor putea comunica cu obiecte inteligente pornind de la cele personale, cele conectate la home smart până la cele instalate pe domeniul public.

Avantajul principal al grupului Xiaomi, spre deosebire de alți producători auto, este că dispune de o gamă foarte vastă de gadgeturi și facilități smart pe care le poate conecta cu ușurință la acești asistenți auto. În viitorul nu prea îndepărtat, când vom dori să ne schimbăm mașina, tind să cred că vom fi mai atenți la nivelul de siguranță oferit de către asistentul digital decât la capacitatea cilindrică și tipul de combustibil.

Dacă tot veni vorba de siguranță în trafic, cum ar fi dacă pe panoul respectiv ar fi afișat asistentul digital al unui echipaj de poliție? Bună ziua, sunt agentul digital Costel. Vă rog să adaptați viteza la condițiile meteo – rutiere / Ca urmare a încălcării în mod repetat a indicațiilor rutiere am preluat controlul asupra autoturismului dvs și îl voi conduce la cel mai apropiat sediu de poliție.

Lăsând gluma la o parte, stau și mă întreb câți ani vor mai rezista școlile de șoferi fără cursuri de educație digitală auto.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate