Anvelopele all season

08.09.2020

Atunci cand ne hotaram sa achizitionam anvelope pentru masina noastra, este posibil sa luam in calcul varianta pentru toate anotimpurile, care, la prima vedere, pare mai comoda, asa cum sunt anvelopele Dunlop all season.

Astfel de anvlope ofera performante acceptabile pe un carosabil umed sau uscat, si pe zapada. Un sofer mediu, care nu doreste performante deosebite din partea anvelopelor, dar care doreste sa aiba anvelopa pe termen lung si sa nu schimbe anvelopele la fiecare sezon, va fi multumit de acest model. Banda de rulare are o adancime moderata, iar cauciucul este adecvat sezonului de vara si celui de toamna. Exista mai multe modele si dimensiuni all season si mai multe variante pentru care vom putea opta, si care vor multumi majoritatea soferilor, in afara de cei mai pretentiosi.

Caracteristicile anvelopelor all season permit acestora sa se manifeste foarte bine atunci cand este cald, fata de o anvelopa de iarna, dar, fata de o anvelopa de vara, performantele sunt mai scazute, mai ales la franare, virare si directie. Toate acestea deoarece anvelopele trebuie sa fie destul de eficiente si pe timp de iana si pentru ca ele trebuie sa se foloseasca pe o perioada mai lunga, anume si iarna si vara.

Desi se descurca destul de bine pe timp de iarna, daca sunt precipitatii extreme si zapezi mari in zona unde locuiti, ar trebui, totusi, sa apelati la un rand de anvelope speciale pentru iarna, anvelope care ofera performanta maxima in astfel de conditii.

Prin urmare, deoarece aceste anvelope sunt adecvate ambelor sezoane, este recomandat sa aveti anvelope specializate daca locuiti in zone geografice in care in care exista temperaturi extreme.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate