Baby Elephant Jungle Rescue (41421) | LEGO Friends Unboxing & Build

06.08.2021

Acest set LEGO recreează o scenă de junglă tropicală și un camion de salvare cu o remorcă care transportă în siguranță puiul de elefant.

Un pui de elefant s-a scufundat într-o mlaștină și are nevoie de salvare! Ajutați-o pe Stephanie și Emma să îl elibereze, să-i dea să ea dintr-o sticlă și să-l urce într-o remorcă!

Ca orice alt început, primele tentative de îmblânzire au fost fără rezultate. Apoi, puțin câte puțin, câinele a început să se înveselească și să simtă puterea prieteniei adevărate. La final, curtea școlii a fost neîncăpătoare pentru joaca lor plină de ghidușii. Voi ați călărit vre-odată un câine cu 3 capete? Ei au reușit.

Acest set vine cu 2 figurine mini-păpușe, Stephanie și Emma. Împreună salvează opilul de elefant și explorwază jungla din camion.

Accesoriile cool includ un walkie-talkie, seringă, lingură, biberon, pică, binoclu, semn de mlaștină, flori și elemente de plante.

Una dintre dorințele Anei este să meargă într-un safari și să vadă girafe în libertate. După ce am terminat de asamblat acest model de LEGO a spus că vrea să vadă și un elefant. Binențeles, tot în libertate. Îi dorim să i se îndeplinească ambele vise.

Spor la construit.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate