Cum se aleg corect plicurile cu bani pentru botez

22.05.2015

Plicurile cu bani pentru botez trebuie să fie în acord cu toate celelalte accesorii pentru petrecerea de botez.

Botezul este o ceremonie care implică foarte multe emoții și sentimente pe care le trăiți doar o singură dată, motiv pentru care fiecare detaliu al organizării lui este extrem de important. Toți invitații trebuie să fie multumiți, dar și voi să vă puteți bucura din plin de acest eveniment special și cu o încărcătură emoțională puternică.

Dacă ați organizat deja în prealabil ceremonia de la biserică și ați ales toate detaliile pentru petrecerea de după, sala de evenimente, meniul și decorațiunile, nu vă rămâne altceva de făcut decât să vă îndreptați atenția spre micile detalii, cele care contează cel mai mult pentru cei prezenți. Unul dintre acestea sunt plicurile cu bani pentru botez, în alegerea cărora trebuie să aveți la fel de multa grijă ca în cazul altor accesorii esențiale în pregătirea botezului.

Cum să alegeți plicurile cu bani de botez?

La fel ca alte mici detalii, precum aranjamentele florale, mărturiile de botez și celelalte decorațiuni, și plicurile cu bani pentru botez urmează să se afle în permanență pe masa invitaților. Din acest motiv, ele trebuie să fie atent selecționate, astfel încât să nu pară ostentative ci să fie în acord cu toate celelalte accesorii pentru petrecerea de botez. Am selectat câteva criterii pe care e recomandat să le respectăm în alegerea plicurilor, astfel încât să fiți siguri că alegerea voastră este cea mai fericită.

plicuri bani botezIn primul rând, aveți grijă ca plicurile să se potrivească atât cromatic, cât și la nivel de design cu restul detaliilor de la botez. Acest lucru înseamnă că plicurile cu bani pentru botez pot fi în același stil cu invitațiile de botez pe care le-ați ales sau se pot asorta cu mărturiile alese. De exemplu, daca ați optat pentru niște mărturii de botez în formă de ursuleți, atunci și plicurile pot avea pe suprafața lor desenate niște figurine din desene animate.

Al doilea lucru demn de luat în considerare atunci când alegeți plicurile este personalitatea familiei voastre. Daca debordați de fericire și vă plac lucrurile atipice, atunci nu ezitați să alegeți niște plicuri colorate cu un design mai special. Iar dacă vreți să mergeți chiar mai departe, faceți chiar voi niște plicuri personalizate create manual. Dacă, în schimb, optați pentru o linie mai clasică a evenimentului vostru, aveți toate motivele pentru care să optați pentru niște plicuri într-un stil minimalist și fără prea multe detalii ornamentale pe suprafața lui.

Ultimul criteriu este prețul. Incercați să nu faceți rabat de la calitate, dar nici să nu uitați că un preț mare nu înseamnă, neapărat, și o calitate mai bună. Alegeți cu atenție plicurile cu bani pentru botez și fiți atenți la calitatea hârtiei, precum și la tot designul accesoriului pentru petrecerea de botez.

Cumpărați plicuri pentru botez online de la Mandiva

Mandiva este magazinul online de unde puteți cumpăra cele mai originale și interesante modele de plicuri cu bani pentru botez ieftine, dar de a căror design și formă se vor bucura toți invitații. Pentru a fi siguri că faceți cele mai inspirate alegeri, intrați la Mandiva și alegeți plicurile de botez exact pe placul vostru. Un eveniment reușit începe mereu cu Mandiva!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate