DigiL@b invită angajații la Tech Day, conferință pe tema digitalizării

27.02.2020

În timp ce unii angajați, la primul interviu, se limitează doar la discuții despre câți bani primesc în mână (rar când vor plată direct pe cardul personal) alții întreabă de câte cursuri de pregătire beneficiază pe an, achitate de către angajator – integral sau parțial. Celor care au tendința de a se mulțumi cu confortul oferit de o bulă îngustă le spun că mai există o categorie de angajați alcătuită din persoane care și-au achitat din propriul buzunar participarea pe la diverse cursuri de pregătire și în timpul interviului de angajare solicită testarea cunoștințelor în diverse domenii. Ei nu-și etalează diplomele, ci cunoștințele. Ei nu întreabă ce doriți să fac, ci spun cum pot contribui la dezvoltarea firmei respective.

Aceste persoane știu că o diferența prea mare față din cei din jur poate atrage invidia și izolarea socială, motiv pentru care sunt discrete. Ascund faptul că au condiționat angajarea de dreptul de a pleca la anumite cursuri de pregătire. Zile din concediu de odihnă, zile de concediu medical mscat, zile de concediu fără plată. Detalii minore. Esențial este să li se permită să meargă.

Tech Day

Tot aud în jur că este criză de personal. Este adevărat. Există. Dar există și o criză de antreprenori care și-au păstrat demnitatea în fața angajaților. Ei continuă să verifice nivelul de pregătire real al persoanei care s-a prezentate la angajare și nu se mulțumește cu „lipsit de experiență” în speranța dobândirii la locul de muncă. În această lume cunoștințele digitale sunt indispensabile.

DigiL@b vă invită la Tech Day, conferință pe tema digitalizării, însoțită de o expoziție specializată.

DigiL@b este un program de formare pentru dezvoltarea competențelor digitale ce se adresează angajaților microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii.

Evenimentele Tech Day oferă posibilitatea de a descoperi perspective asupra digitalizării, idei tehnologice dezvoltate sau aplicate și au scopul de a promova în rândul angajatorilor importanța și necesitatea participării angajaților la programe de formare în domeniul digitalizării și nu numai.

Vino și tu să cunoști dezvoltatori, profesioniști și pasionați de aplicații și gadget-uri inovatoare, și să descoperi soluții de digitalizare cu aplicare imediată, pentru eficientizarea și creșterea performanțelor.

Miercuri, 4 martie, 10:30, Centrum Conference & Ballroom, Sala Ballroom, Ploiești.

Moderator: Adrian Măniuțiu, fondator PhotoMedia și Ambasador al Digitalizării în cadrul proiectului DigiL@b

Ambasadori ai Digitalizării:
• Ana Medeșan, Finnish Teacher Training Centre
• Mădălin Dumitru, Cyber Smart Defence
• Ana Crețu, BCR InnovX
• Alin Daniel Iftemi, Modex
• Adrian Măniuțiu, PhotoMedia Management, EM360 cu Adi Maniutiu

Invitați speciali:
• Florin Jianu, Președinte Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
• Conf. univ. dr. Răzvan Bologa, Nextlab.tech
• Dragoș Smeu, Google Regional Trainer & General Manager Mavericks. The Agency

Proiectul DigiL@b si evenimentele Tech Day sunt sprijinite de Google Romania.

Participarea este gratuită.

Vă rugăm să confirmați prezența la adresa: digilab@ptir.ro.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate