Hogwarts Fluffy Encounter (76387) | LEGO Harry Potter

18.07.2021

Și câinele cu 3 capete poate fi îmblânzit dacă știi unde să-l gâdili.

A doua zi, Ana s-a alăturat lui Harry, Ron și Hermione și au avut sarcina de a trece de câinele cu 3 capete. Scenariul era foarte simplu – se apropie de el și îi cântă din harpă până îl adoarme. La insistențele Anei au încercat o altă metodă. În loc să-l adoarmă au încercat să-l îmblânzească. Timpul petrecut în compania aanimalelor, domestice și sălbatice, a început să-și dezvăluie rezultatele.

Ca orice alt început, primele tentative de îmblânzire au fost fără rezultate. Apoi, puțin câte puțin, câinele a început să se înveselească și să simtă puterea prieteniei adevărate. La final, curtea școlii a fost neîncăpătoare pentru joaca lor plină de ghidușii. Voi ați călărit vre-odată un câine cu 3 capete? Ei au reușit.

Cel mai bun suport pentru educație este jocul. Aici copiii sunt în largul lor. Aici ei își dau frâu liber în egală măsură imaginației și temerilor poate necunoștientizate. Esențial este ca noi, părinții, să ghidăm jocul pe drumul dorit și să fim fini observatori la detalii. Respectați-le libertatea de exprimare! Respectați-le scenariile incoerente! Dar mai strecurați și câte un element educativ. Cum ar fi dacă, în loc să-l adormim, încercăm să-l îmblânzim? Supeeer, hai să încercăm.

Acest produs ne-a fost oferit de către BRICK DEPOT – Magazin Certificat LEGO

Vreți și voi să încercați să îmblânziți un câine cu 3 capete? Îl găsiți pe brickdepot.ro

Spor la construit.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate