ICI Bucureşti este dat în judecată pentru domeniul vioricadancila.ro

23.09.2019

PSD şi liderul partidului, Viorica Dăncilă, au dat în judecată furnizorul de găzduire a domeniilor de internet Romarg şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică-ICI Bucureşti pentru domeniul www.vioricadancila.ro. Procesul vizează „proprietate intelectuală”.

vioricadancila.ro

Acest articol se bazează pe Furt de identitate. Viorica Dăncilă şi PSD au dat în judecată două entităţi din România pentru înregistrarea domeniului vioricadancila.ro postat pe mediafax și are caracter informativ. Menționez de la bun început că voi șterge toate comentariile cu tentă politică postate pe acest blog. Doresc să scot în evidență doar modul în care o persoană cu cetățenie română a decis să-și revendice un domeniu web de forma numeprenume.ro. Vă rog să treceți cu vederea peste expresia „furt de identitate” folosită de editorul articolului sus menționat.

Celor mai nostalgici dintre voi le reamintesc faptul că nu sunt la prima abatere de acest gen. Vă recomand articolul romaniameritamaimult.ro vede roșu înaintea ochilor scris în urmă cu câteva luni. Din câte îmi amintesc și atunci eram prin preajma unor alegeri.

Nu am fost și nu voi fi niciodată de acord cu jocurile de picioare lipsite de omenie pe sub masă din partea celor care-i vor jilțul dnei Viorica. Să renunțe la ele dacă vor să-mi câștige votul. M-am săturat de cei care doresc să înlocuiască răutatea cu dușmănia și viclenia. Este ca și cum îmi cer să renunț la trandafirii din grădină pentru că au țepi și mă îndeamnă să pun în loc niște mărăcini pentru că se întrețin mai ușor.

Eu știam că ICI București funcționează pe principiul primul venit primul servit. Acum, din câte înțeleg, se dorește o altă excepție de la reguli.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate