Primul Happy Blogmeet de Vrancea

Am participat la primul Happy Blogmeet de Vrancea la Happy Cinema Focșani

Acest prim happy blogmeet a purtat semnătura lui Steve Jobs. Pe de o parte am fost noi, blogerii vrânceni, care visam la blogmeet-uri locale cu toate scaunele ocupate. Pe de cealaltă parte a fost Laurențiu care își dorea să lanseze în Focșani un film cu casa închisă. Chiar dacă tendința de a face referință la numărul celor rămași în Focșani și la nivelul de trai de aici a fost destul de ridicată, am ajuns în cele din urmă la concluzia că potențiali bloggeri și cinefili există. Trebuie doar să le atragem atenția, să le transmitem că nu mai este nevoie să se ducă în alte orașe pentru a viziona premiera unui film sau pentru a participa la un blogmeet de calitate.

Pe toți cei care susțin că orașul nostru se pregătește de priveghi eu unul i-aș invita să coboare din mașină și să meargă la pas pe stradă. Lăsați deoparte frustrările datorate proastei administrații locale și priviți oamenii. Veți vedea adolescenți care discută despre branding personal. Veți vedea tineri părinți care discută despre parenting. Veți vedea pensionari care discută despre voluntariat. Sunt doar câteva exemple. Sunt oameni care vor să trăiască civilizat acasă, în Focșani. Ei sunt adevărații focșăneni. Cei care lasă coji de semințe pe treptele Obeliscului sunt trecători. Trecători, trecători, dar existența lor ne este amintită atât de des încât am ajuns să credem că sunt majoritari.

Impreună cu ceilalți membri ai Blogosferei Vrancea am decis să punem umărul la promovarea Happy Cinema Focșani. Noi privim în viitor. Intr-un timp în care ambele săli de cinema vor fi pline. Așa ne-a învățat Steve Jobs.

focsani Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

Lansare în Focșani Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

In loc să ne descurajați și să ne spuneți că pasărea mălai visează mai bine veniți cu noi pe 18 decembrie, ora 00.00, la lansarea 3D în Focșani a Star Wars: Episode VII – The Force Awakens. Detalii suplimentare și un concurs pe happycinema.ro.

Pentru bloggerii din Vrancea care nu au reușit să ajungă la Primul Happy Blogmeet de Vrancea am câte o invitație la lansarea Star Wars: Episode VII – The Force Awakens de la miezul nopții. Voi onora toate cererile postate într-un comentariu la acest articol până pe 17 decembrie, ora 13.00.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate