Proiectoare cu led inseamna siguranta

29.07.2021

Ma gandesc cum veneam noaptea tarziu de la scoala sau de la serviciu in trecut si in ce pericol m-am aflat cand nu aveam in curte proiectoare cu led.

Proiectoare cu led

Evenimentele din ultimul timp nu au legatura cu oamenii ce nu respecta legile si toti sunt ingrijorati de ceea ce se petrece. Pur si simplu coboara peste noi salbaticiunile.

In trecut, ne duceam fara grija dupa bureti, dupa fructe de padure si dupa plante medicinale prin padure. Acum doi ani, intr-un luminis, aproape de poienile noastre, dormea un porc mistret mare.

Noroc ca s-a speriat si a fugit departe de noi. Vulpile ne dau mereu tarcoale, dar daca nu sunt turbate si nu le tragi de coada din cotet, nu se intampla nimic grav.

Cea mai mare teama a noastra o reprezinta ursul. In trecut, se ascundea in inima padurilor, acum a inceput sa iasa pe ulitele noastre si sa se plimbe nestingherit printre case.

Nu face acest lucru ziua, fiindca trec masini. Se conduce intr-un stil barbar, mai ales fiindca este pustietate. Uneori pe drumul ingust, soferii se depasesc, chit ca sunt gata sa intre in santuri, sa dea peste oameni si se claxoneaza nervos sau se injura.

Oare de ce atata graba si atata lipsa de intelegere? Poate ca ursul a fost nevoit sa vina peste noi, dar de ce suntem asa de rai noi intre noi?

In prezent, curtile  mai multor sateni sunt luminate cu proiectoare cu led comandate de pe site-ul magazinului care are in stoc peste 10 000 de produse, Dinamic electric.

Trebuie sa aiba un depozit urias, de pot pune la dispozitia cumparatorilor atat de multa marfa. Proiectoarele tin departe toate salbaticiunile de curtile noastre, iar noua ne ofera securitatea de care avem nevoie.

Inchid ochii si ma revad venind de la serviciu. Incepeam munca la ora 11 si veneam la ora 22, iar cand era zapada si intarzia autobuzul, la miezul noptii. Am venit o data la ora 2 dimineata fiindca a nins mult si mijloacele de transport nu au circulat la timp.

Era intuneric bezna si am deschis poarta (nu o tinem incuiata niciodata) pe bajbaite. Daca as fi nevoita sa fac acest lucra acum, fara proiectoare as risca sa ma arunc direct in bratele ursului.

Este necesar sa fie lumina in curte deoarece:

  • vezi pe unde mergi si esti scutit de accidentari grave. Noi avem un pavaj cu piatra de rau in curte si o cazatura pe el nu i-ar prii nimanui. Iti poti rupe o mana, un picior sau poti sa iti spargi capul, fiindca te intorci tarziu acasa si nu vezi obiectul lasat de cineva in drum, fara sa stie ce se va intampla.
  • in curtea ta poate fi o salbaticiune, care instinctual va sari asupra ta, cand te va vedea. A ajuns manata de foame in acel loc si va avea impresia ca ai iesit sa ii faci rau.
  • un raufacator poate sta in curtea intunecoasa, sa va pandeasca miscarile, apoi cand va observa ca domiti poate declansa atacul.
  • veniti cu masina de la o petrecere foarte tarziu. Sa stiii ca nu este suficienta lumina farurilor sa o bagi in garaj, fara sa o lovesti de peretii acestuia. Fara lumina in curte, poti sa ramai si fara masina si poti sa darami o anexa o parte din locuinta.
  • copiii nu se pot bucura de la lasarea intunericului, pana la ora de culcare, de micul loc de joaca pe care l-ati amenajat pentru ei. Au acolo leagane, putin nisip, tobogane, piscine, casute din lemn. Este frustrant pentru ei sa fie obligati sa stea in casa si ziua (fiindca este prea cald si nu ii lasati ca fac insolatie) si noaptea, cand este mai racoare pentru ca lipseste lumina.

Proiectoarele cu led dinamic electric sunt la reducere de pret in acest moment, asa ca puteti face achizitii foarte avantajoase.

Preturile acestor surse sigure de lumina, lumina care asigura protectia, pornesc de la 4,5 lei, un pret foarte mic pentru un proiector asa de bun si se opresc la 4909 lei.

Oamenii trebuie sa investeasca in tot ce le asigura protectia si le prelungeste viata.

Nu exagerez, dar asta face un proiector puternic cu ajutorul caruia:

  • poti sa mergi prin curte ca ziua, fiindca nu te impiedici de nimic si esti ferit de cazaturi
  • manevrezi masina cu usurinta in curte, cand te intorci tarziu acasa
  • salbaticiunile nu indraznesc sa intre. Toate se sperie si fug de lumina.
  • hotii nu se expun, fiindca realizeaza ca ar putea fi vazuti si surprinsi la locul faptei.

Cumpara si tu doua trei proiectoare, daca ai o curte foarte mare, sa fie complet luminata!

Noaptea este pretioasa lumina din casa, dar la fel de importanta este si cea din curte.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate