Reducere la DJI Ronin SC Stabilizator Gimbal pe 3 Axe Pro Combo

Pentru un canal de YouTube, un Stabilizator Gimbal este la fel de important ca primele 4.000 de ore de vizualizare și primii 1.000 de abonați

DJI Ronin Pro Combo

Când am făcut prima investiție în echipamente foto video pentru Ana Creative Play habar n-aveam ce este un Gimbal. Am aflat abia după ce am început să ne comparăm clipurile cu cele ale unor canale concurente. De ce la ei cadrele în mișcare sunt atât de line și la noi sunt de parcă am fi călcat prin gropi? Ce au ei în plus și nouă ne lipsește? Cum putem și noi să ajungem la același nivel de claritate? Cam toate răspunsurile se terminau cu Stabilizator Gimbal.

Astăzi am decis să-l trecem pe lista cu priorități. Cine știe??!?! Poate că ni-l vom face cadou cu ocazia activării monetizării. Mai avem doar un mic hop de trecut.

Dacă ai un canal de YouTube și vrei într-adevăr să-ți îmbunătățești stilul de viață cu ajutorul său, nu doar să-i arăți unui grup restrâns de prieteni cum îți petreci timpul liber, indiferent de nișa aleasă, sfatul meu este să investești într-un Stabilizator Gimbal. Cu ajutorul său, vei avea posibilitatea să-ți îmbunătățești semnificativ înregistrările. Alternează cadrele fixe cu cadre mobile din ce în ce mai artistice. Peste un anumit prag, calitatea informațiilor oferite nu mai este suficientă pentru a menține fidelizarea. Ai nevoie de o stare.

Profită de reducerea actuală la DJI Ronin SC Stabilizator Gimbal pe 3 Axe Pro Combo

Preț nou
1.799,90 lei
Preț vechi
2.199,90 lei

Te-am convins să profiți de această ofertă?

* acesta este un link afiliat

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate