Sunteți pregătiți pentru noul televizor Samsung – SUHD? Antrenați-vă și-l puteți câștiga!

13.05.2016

Până acum, televizorul tradiţional ne oferea o experienţă limitată în ceea ce priveşte descoperirea tuturor detaliilor ce stau în spatele unei imaginii. Odată cu lansarea noului televizor Samsung, toate acestea s-au schimbat. Noul model Samsung SUHD, cu tehnologie Quantum Dot, oferă imagini fidele cu realitatea, reuşind să afişeze chiar şi cele mai subtile detalii.

Perioada în care televizorul era doar televizor a apus de mult. Contrar tuturor avertizărilor privind vulnerabilitățile de securitate ale televizoarelor conectate la internet, noile modele de televizoare continuă să ne surprindă cu ceva nou, oricât am ști și am învăța despre ele, pentru simplul motiv că ele sunt înainte de toate televizoare. Îmi exprim speranța și convingerea că se va găsi cât de curând o soluție unanim acceptată pentru garantarea intimității noastre, așa cum sa găsit și pentru serviciile de cloud. Până atunci, este de preferat ca și noi să învățăm să le folosim corect și în siguranță.

Hai să descoperim împreună secretele noului televizor Samsung! La final, dacă sunteți pregătiți, intrați pe site-ul Samsung, rezolvați câteva teste și vă puteți înscrie la tragerea la sorți pentru un Samsung SUHD.

samsung suhd

Samsung SUHD: Calitatea imaginii SUHD – imagini mai aproape de realitate ca oricând

Datorită tehnologiei Quantum Dot cu Samsung SUHD puteți experimenta un întreg univers de culori și chiar mai mult. Quantum Dot sunt semiconductori de nanodimensiuni, ce redau diferite culori în funcție de dimensiunea lor. Folosind un panel de 10 biți, televizorul SUHD reușește să redea o gamă impresionantă de nuanțe, realiste și naturale. În plus, toate modelele de televizoare SUHD sunt compatibile cu standardul HDR. Tehnologia Samsung HDR 1000 redă o gamă largă de intensități luminoase, astfel încât pot fi observate detalii chiar și în cele mai mai luminoase sau întunecate zone ale imaginii. Asta înseamnă că imaginile redate de televizorul SUHD vor fi la fel de naturale ca în realitate.
Fără efect de imagini arse Experiența de vizionare pe noul televizor SUHD nu va fi compromisă de urmele reziduale ce ar fi putut apărea ca urmare a redării imaginistatice de perioadă îndelungată. Ecranul SUHD elimină toate urmele imaginilor precedente, pentru ca tu să te bucuri de fiecare moment.

Durată de viață îndelungată Cum ar fi dacă culorile televizorului vostru ar începe să se estompeze după doar 3 ani? Cu televizorul SUHD nu trebuie să vă faceți griji pentru acest lucru. Experimentați totul la cea mai bună calitate, pentru o perioadă lungă de timp.

Fără cadmium Cu toată familia adunată în sufragerie, e normal să fiți selectiv în ceea ce priveşte materialele folosite la fabricarea televizorului. Din fericire, progresele inovatoare au făcut posibilă crearea unui televizor fără cadmium, o tehnologie eco-friendly acolo unde ai cel mai mult nevoie de ea – acasă.

În esență, Quantum Dot înseamnă particule incredibil de mici care emit diferite culori, în funcție de dimensiunea lor. Când puneți vopsea în apă limpede obțineți cele mai surpinzătoare culori. Televizorul SUHD folosește particulele Quantum Dot pentru a crea culori în cel mai pur mediu, funcţionând la fel ca apa limpede, obținând culori intens de precise și de vii. Iar atunci când avantajele particulelor Quantum Dot sunt combinate cu funcţiile panelul de 10 biti, obținem de 64 de ori mai multe culori, comparativ cu un televizor convențional. Asta înseamnă un miliard de nuanțe diferite.

Pentru a experimenta lumea exact așa cum este ea, nu e suficient să fie prezentată pe ecran, aceasta trebuie fie redată într-o cromatică de precizie, cu o gamă largă de nuanțe. De asemenea, trebuie să poți vedea toate detaliile, de la mişcările delicate ale unui nor la cele subtile ale umbrelor întunecate. Pentru că, până la urmă, viața e în detalii. Și aici intervine HDR.

Tehnologia HDR (High Dynamic Range) crește intervalul nivelurilor de luminozitate, astfel încât vei vedea cele mai pure nuanțe de alb și cel mai intens negru. Însă nu toate televizoarele HRD sunt la fel. Sigur îți dorești unul care atinge un nivel ridicat de luminozitate, iar tehnologia HRD1000 a televizorului SUHD oferă exact acest lucru, redând un vârf de luminozitate incredibil de ridicat, de până la 1000 niţi. Rezultatul înseamnă imagini superb detaliate.

Televizoarele SUHD integrează de asemenea tehnologia Ultra Black care redirecţionează lumina reducând efectul de reflexie al ecranului. Astfel, chiar și atunci când te uiți la televizor într-o cameră puternic luminată, poți în continuare să vezi și cele mai mici detalii, pentru că nu vei fi distras de reflexiile de pe ecran.

Samsung SUHD: Design – Elegant și minimalist

Majoritatea televizoarelor sunt făcute pentru a fi privite doar din faţă. În schimb, televizorul SUHD este conceput în așa fel încât să te impresioneze din orice unghi l-ai privi. Design-ul minimalist, cu linii elegante, se extinde pentru întreg ecranul, chiar și pentru partea din spate. Niciun șurub nu este la vedere, iar textura materialelor folosite, este încă un element de eleganță. Împreună cu profilul său subțire, Samsung SUHD complementează orice decor, chiar și atunci când se află în mijlocul camerei.

Când vă uitați la televizor, imaginația voastră ar trebui să fie liberă. Rama este ultimul lucru care ar trebui să stea în calea ei. Astfel că au înlăturat-o din designul televizoarelor SUHD, încât abia o vezi. Un ecran cu o margine delicată, subtilă, completează elegant design-ul subțire și spatele simplist. În plus, datorită suportului, televizorul SUHD pare că plutește în aer.

Samsung SUHD: Smart – O singură telecomandă

Câte telecomenzi folosiți acum? Cu televizorul SUHD, aveți nevoie doar de una singură. O telecomandă smart care vă permite să controlați totul, de la a porni televizorul SUHD la a controla alte dispozitive conectate la el. Iar cu recunoașterea automată a sursei, televizorul în sine este capabil să identifice toate dispozitivele conectate, de la Set-o-box până la consola de jocuri, eliminând orice confuzie între dispozitive. Când aveți la dispozitie o singură telecomandă, controlul este într-adevăr în mâinile voastre.

Este o plăcere să găsiți conţinutul preferat cu Smart Hub; de fapt să vă decideți este partea cea mai dificilă. Smart Hub vă oferă acces rapid și direct la toate funcțiile esențiale ale televizorului și la conținutul preferat din canalul TV, aplicaţii de conținut, jocuri și multe altele. Totul este făcut cu un minim de efort, nu ar putea fi mai simplu de atât.

Transferați videoclipuri, fotografii și muzică de pe dispozitivele voastre smart direct pe televizorul Samsung. Chiar și cu dispozitive non-Samsung, fie că este vorba de smartphone sau PC, conexiunea se face incredibil de ușor pentru că trebuie să apăsați un singur buton, folosind aplicația Samsung Smart View. Când este așa de ușor, nu aveți niciun motiv să nu vă bucurați de conținutul multimedia de pe dispozitivele voastre mobile direct pe ecranul televizorului SUHD Samsung.

Invitați-vă acasă familia sau prietenii și bucurați-vă de o călătorie în timp. Iar ceea ce face lucrurile și mai simple, este că puteți continua să folosiți telefonul sau laptopul pentru alte activități, chiar și atunci când acesta e conectat cu televizorul. De exemplu, puteți posta imagini cu prietenii voștri în faţa televizorului, controlându-l ușor si rapid prin aplicația Samsung Smart View.

Alegeți ce vreți dintre cele mai tari jocuri video de pe piață! Disponibile direct pe televizorul SUHD. Prin modulul de descărcare din meniul JOCURI aveți acces la sute de jocuri. Acum nu mai aveți nevoie de o consolă, ci doar de o conexiune la internet. Datorită rezoluţiei ultra HD și imaginii incredibil de realiste, televizorul SUHD ar putea fi considerat cel mai bun televizor pentru jocuri.

Sunteți pregătiți pentru Samsung SUHD?

Credeți că sunteți pregătiți? Hai să vedem! Intrați pe site-ul samsung.com/ro, rezolvați testele și înscrieți-vă în tragerea la sorți pentru un Samsung SUHD.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate