Traumele generate de imaginea mobilei în mijlocul casei pot fi evitate

22.10.2020

In filmele vechi, scenele melancolice erau cele in care intr-o casa boiereasca mobila fusese acoperita in intregime si pusa in mijlocul casei.  Nostalgia ma cuprindea vazand cum paianjenii si-au instalat propriile case pe peretii tristi.

Aceasta imagine dezolanta demonstra ca locuitorii care altadata se bucurau de confort, au murit sau au fost nevoiti sa paraseasca urgent locuinta din cauza unei nenorociri.

Vremurile acelea triste au apus demult, dar mobila o acoperim si noi si o asezam in mijlocul camerei, cand zugravim.

Abia avem loc sa trecem unul pe langa celalalt si ne simtim ca niste straini in prorpia casa, dar curatenie generala trebuie sa facem.

In curand vine iarna si vom petrece mult timp in locuinta, de aceea urmele pe care le-a lasat vara in case trebuie sa fie sterse.

Este traumatizant sa stai zile intregi cu mobila in mijlocul casei si dupa ce zugravii au terminat treaba, sa tragi singur de mobila, dupa ce ai spalat pardoseala sub ea, sa inhalezi mirosul de var si de vopsea.

O trauma este urmata de alta trauma si numai gandul ca vei locui intr-o casa perfect curata te mentine in forma.

Trebuie sa stii insa ca poti evita aceste traume apeland la o firma de curatenie serioasa, care are in exclusivitate numai evaluari pozitive din partea clientilor.

Visul ca poti pleca de acasa cand se zugraveste si te poti intoarce cand toate lucrurile sunt puse le punct a  devenit real cu aceasta firma ce asigura curatenie Bucuresti.

Nu-i asa ca era un cosmar sa tragi de sifonier, sa impingi biblioteca la locul ei, sa duci fotolii si mese la locul lor in alta camera?

Te dureau ingrozitor mainile, picioarele si spatele dupa aceste operatiuni, fiindca erai cu cineva la fel de nepriceput ca tine si nu aveati antrenamentul necesar.

Celor care fac toate acestea de ani de zile le vine mult mai usor, fiindca au experienta: stiu cum sa ridice, cum sa manipuleze usor, cum sa stearga podeaua inainte de a aseza mobila la loc.

Fiindca zugravii fac si curatenie dupa ei sunt mult mai atenti. Pentru mine petele de var de pe tamplarie si de pe pardoseala reprezentau un adevarat cosmar. Acum operatorii de servicii de curatenie de la firma Helppy.ro care si zugravesc sunt atenti sa nu murdareasca alte suprafete de var sau sa pateze cu vopsea, fiindca tot ei fac ordine.

Da, este un mare avantaj sa poti plati oameni priceputi si de incredere sa te scape de cosmar. Nu iti poti da casa pe mana oricui, dar ei conduc in top si au evaluari pozitive din partea clientilor.

In calitate de beneficiar poti sa pleci de acasa si sa te intorci cand totul va fi gata sau ii poti supraveghea discret.

In ceea ce ma priveste sunt foarte multumit ca aceasta firma m-a scapat de stresul provocat de curatenia generala, fiindca ma traumatizeaza ideea ca trebuie sa mut obiecte grele dintr-un loc in altul si ca trebuie sa pun la punct atat de multe, intr-un timp scurt ca locuinta sa fie utilizabila pe deplin.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate