Vrei o călătorie de un weekend cu modelul Peugeot 208?

11.06.2020

Urmează-ți visele și hai la Peugeot Reconnect

Peugeot Reconnect

În ultimele luni am început să fiu mai atent la efectele pe termen lung ale expresiei „nu pot”. impossible vs im possible. Generația noastră, a celor crescuți cu cheia de gât, avem un bagaj emoțional saturat de restricții. Nu putem. Nu este voie. Nu este bine. Nu ne permitem. Nu. Nu. Nu. Unii dintre noi nu avem nici măcar curajul să întrebăm dacă ni se permite. Nu mai spun să căutăm diverse chestii care să ne faciliteze îndeplinirea unei dorințe.

De exemplu, vrei să conduci o mașină de top? E ok mașina anului 2020 în Europa? Primul răspuns care ne vine este „nu, este prea scumpă pentru mine”. Sfatul meu este să-i permiteți să treacă mai departe, la fel de repede cum a venit, și să spuneți „da, vreau”.

În concluzie, aș vrea ca fiecare dintre noi să pună umărul la schimbarea macazului. Vrei să te urci la volanul unei mașini de top? Este posibil. Și tu poți. Curaj. Te așteptăm.

Peugeot Reconnect la Auto Tivoli Focsani – Test Drive Week, 15-20 iunie 2020

A venit vremea să ne reconectăm și să ne bucurăm din nou de condus. Dedicăm săptămâna 15-20 iunie experiențelor intense de condus la bordul celui mai recent model Peugeot – noul 208, Mașina Anului în Europa si în Romania. Vii, testezi noile modele Peugeot și poți câștiga o călătorie de un weekend cu modelul Peugeot 208.

Sunt experienţe care îţi domină imaginaţia şi visele pentru totdeauna! Te așteptăm asadar în perioada 15-20 iunie 2020, intre orele 09:00 – 17:00, in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, să descoperi şi să testezi noul model Peugeot 208, o maşină ce naşte pasiuni nebanuite.

Dacă dorești să participi la această sesiune de Test Drive, te invităm să ne anunți la evenimentul organizat pe pagina noastră de Facebook – Auto Tivoli Focsani. Îți mulțumim și te așteptăm cu mare drag.

Detali suplimentare pe autotivoli.ro

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate