Despre etică și relevanță la Social Media for Parents 2016

21 iul. 2016

Etica și relevanța blogosferei de parenting se vede la locul de joacă pentru copii.

Indiferent din ce ungher al mediul online începem să discutăm despre etică și relevanță în blogosfera de parenting, rezultatele finale ar trebui să le căutăm la locul de joacă pentru copii. Traficul indicat de google analytics și numărul de like-uri & distriburi de pe Facebook sunt niște metrici intermediari. Scopul final îl constituie fericirea noastră și a copiilor noștri. Si acestea se observă cel mai bine la locul de joacă pentru copii.

Social Media for Parents 2016

Cei dintre voi care ați ieșit cu copiii în parc știți cât de rece e sudoarea pe spate când de copilașul vostru drag se apropie un copil puțin mai mare cu o jucărie în mână. Il lovește sau nu? Să intervin sau să-i permit să învețe cum să se apere singur? Sau când se urcă prima dată singur pe topogan. Sau când, indiferent de câte jucării aveți în rucsac, i se pune pata pe jucăria unui copil care refuză să-și împartă jucăriile cu alți copii. Sau când își strecoară discret o piatră în gură. Sau când așteptați minute în șir să se elibereze un leagăn. Sau când doi părinți obosiți și cu nervii întinși la maxim încearcă să socializeze.

Aici, la locul de joacă pentru copii, se pot vedea roadele. Copiii și părinții învață să socializeze cu străinii. Aici se măsoară relevanța tuturor sfaturilor postate în mediul online despre parenting. Am spus și mă repet – atât timp cât încă mai întâlnesc părinți care își sperii copiii cu xyz te fură dacă faci / nu faci aia, consider că mai este foarte mult de lucru. Si, ceea ce unii bloggeri refuză să accepte din diverse motive, copiii lor se pot întâlni la locul de joacă cu un copil care le-a citit întâmplător blogul și a deprins un obicei lipsit de omenie. Nu doar blogurile care sunt nișate pe parenting sau au categorii pe această nișă cum am eu Digital parenting au un impact direct sau indirect asupra copiilor noștri. Ei pot citi orice blog. Orice blog.

In ultimele zile am fost atent la un detaliu aparent nesemnificativ. Câți din bloggerii cu copii, care și-au mai dat cu părerea despre nivelul de educație de pe meleagurile noastre, au binevoit să sprijine într-un fel sau altul Social Media for Parents 2016? Un articol, un share, un like – fiecare după cum îl lasă inima. O informație despre eveniment, despre organizator sau parteneri? Prefer să mă abțin. De ce?!?!? Si eu încerc să-i înțeleg. Ne lăudăm că ne pricepem la social media, ne arătăm interesați de parenting și când vine vorba să punem puțin umărul așteptăm să o facă alții. Ar cam fi cazul să trecem peste acest stadiu. Altfel, vom merge peste graniță la astfel de evenimente.

Vorbeam la început despre etică și relevanță. Uneori am senzația că am cam pierdut pasul cu social media. Discutăm, în calitate de bloggeri, despre etică și relevanță, dar ne cam doare mâna să distribuim un articol de calitate postat de către un coleg / o colegă din aceeași nișă.

Eu unul am recomandat evenimentul pe blog, am distribuit pe Facebook cât am putut, am fost la eveniment împreună cu buna mea soție și energica prințesă, scriu acest articol. De ce? Pentru că îmi doresc ca fiica mea să trăiască înconjurată de oameni. Voi ce vă doriți pentru copiii voștri?

Cei dintre voi care vor să afle despre ce s-a discutat la Social Media for Parents 2016 pot urmări singuri înregistrarea aici. Eu vă spun că am doar cuvinte de laudă pentru toate cele 3 sesiuni. Felicitări și mulțumesc! Ne revedem în 2017.

Social Media for Parents 2016

Voi fi la Social Media for Parents 2016
Urmăriți live Social Media for Parents 2016
Despre etică și relevanță la Social Media for Parents 2016

Articole recente

Ne convine, nu ne convine, internetul este un animal de companie alături de care vom convețui mult timp de acum în colo. Cum vom convețui,…

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Discută cu un psiholog!