De câți polițiști e nevoie ca să i se acorde Poliției Române rating 5 pe Facebook?

1 aug. 2018

Astăzi am înțeles de ce este nevoie de atâția polițiști care, aparent, stau degeaba în lipsa fondurilor.

pagina oficiala a politiei romane

Detalii despre denunțător și despre incidentul care a condus la o astfel de „rugăminte” găsiți pe digi24.ro

Această parte este reală.

Ce mai pot face poliștii în timpul programului:

Să dea un click pe bannerul adsense afișat pe website-ul oficial www.politiaromana.ro
Am înțeles că problema cu criza de personal s-a agravat în ultimele luni. Dacă nu reușesc pe cineva să le configureze un cont de adsense oficial să trimită un mesaj pe WhatsApp la un număr necunoscut și se va găsi cu siguranță cineva care să-i ajute inclusiv cu postarea bannerului pe website. Furnizarea datelor de acces pe server este opțională.

Să posteze mesaje publicitare pe Pagina Oficială de Facebook a Poliției Române
Potrivit motanului credincios, există o listă lungă de agenți economici care așteaptă ca Poliția Română să le deconteze facturile emise în baza unor servicii prestate. In schimbul renunțării la calculul penalizărilor pentru întârzieri de plată li se pot oferi mesaje publicitare pe pagina oficială de Facebook. Sper să nu să se sesizeze că printre „fani” au mai rămas doar o anumită categorie de polițisti.

Să participe la concursuri online bazate pe numărul de like-uri
Această propunere este rezervată polițiștilor care adoră pariurile. In loc să le ia păcănelele tinerilor ce trăiesc de pe o zi pe alta din banii de la primărie sau de la părinți, se pot organiza în grupuri specializate în concursuri online. Pot câștiga bani sau diverse produse sau bilete pe care le pot vinde sau deconta la casierie.

Să joace „Vrei să rămâi polițist?” pe Facebook
Acest joc nu este nou. Nu-mi aparține. Prima dată am auzit de el când mi-am depus dosarul la un liceu de poliție din România. Din fericire pentru mine, nu m-am mai prezentat la examen. Acolo am văzut polițiști cum își puneau reciproc întrebări. Simple. De genul – În ce an a murit Mihai Eminescu? In ce județ izvorăște Siretul? Cum se cheamă masculul la bovine? Cine pierde renunță la toate sporurile timp de 6 luni.

Această parte este un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Articole recente

Ne convine, nu ne convine, internetul este un animal de companie alături de care vom convețui mult timp de acum în colo. Cum vom convețui,…

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Discută cu un psiholog!