Scopul deratizarii | Cum scapam de rozatoarele daunatoare cu ajutorul unei firme de deratizare Bucuresti

27 nov. 2020

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi si cu totii cautam adapost. Ei bine, asa cum si noi ne adapostim de frig si zapada, asa si animalutele – fie ele chiar daunatoare, precum soarecii si sobolanii, cauta o sursa constanta de caldura, apa si mancare.

deratizare

Soarecii si sobolanii si animale care poseda o dantura perfecta pentru ros, prin urmare daca au reusit sa patrunda in locuinta ta, vor produce pagube insemnate, pe langa faptul ca vor consuma si infesta cereleale pe care ai reusit sa le strangi in timpul verii, ei vor roade tot ce le sta in cale, de la cabluri si lemne, pana la podele, tavane si alte lucruri scumpe. Ba mai mult decat atat, acestia sunt purtatori de virusuri, bacterii si microbi care pot fi transmisi catre oameni si animalele din curtea ta. Astfel ca trebuie sa apelezi la toate solutiile pe care le ai la dispozitie pentru a scapa cat mai repede de ei.

Ce solutii pot folosi sa scap de soareci si sobolani?

Ei bine, pe piata vei gasi tot felul de solutii pentru combaterea soarecilor si sobolanilor, de la clasicele capcane, pana la raticide, statii de intoxicare si lista poate continua. Daca toate aceste solutiile le poti procura si amplasa in locurile dorite chiar de de tine, nimeni negarantandu-ti succesul, atunci cand vine vorba de deratizare, lucrurile se schimba putin, deoarece trebuie sa apelezi la ajutorul unei companii specializate. Vezi aici servicii de deratizare Bucuresti.

Cum poti preveni o infestatie de soareci si / sau sobolani?

Cu toate ca soarecii si sobolanii traiesc o perioada relativ scurta de timp, mai exact intre 3 si 5 ani, acestia se reproduc de la o varsta tanara, chiar de la o luna si jumatate, si pe parcursul unui singur an un singure pereche poate aduce pe lume pana la 1000 de pui… deci un numar extraordinar de mare de daunatori. Prin urmare trebuie sa gasim toate solutii si incercam toate metodele pe care le avem la dispozitie pentru a tine atat soarecii, cat si sobolanii cat mai departe de locuinta noasta. Iata cateva masuri care te pot ajuta sa realizezi acest lucru.

  • Evita sa tii gunoiul in casa in curte o perioada lunga de timp! Asa cum spuneam si mai devreme, toti daunatorii cauta (si mai ales in timpul sezonului rece) adapost, hrana si apa. Prin urmare daca nu le oferi aceste conditii, ei nu se vor apropia de locuinta ta.
  • Sigileaza toate punctele de acces – Cu toate ca soarecii si sobolanii se pot folosi de dinti pentru a isi crea propriile lor cai de acces, uneori sapand galerii prin peretii depozitelor sau locuintelor, sigilarea punctelor de acces ii poate descuraja sa sape, de ce? Pentru ca nu sunt siguri ca la interior vor avea tot ce au nevoie pentru a supravietui.
  • Curata si iar curata – daunatorii, de cele mai multe ori, nu raman in spatiile curate – ei fiind atrasi mai mult de locurile cu o umiditate mari.

O infestatie de soareci si sobolani poate fi recunoscuta cu usurinta dupa urmele de la locul faptei, si anume: fecale, resturi de mancare, gauri si galerii, mirosuri neplacute si asa mai departe.

Ce este si ce presupune deratizarea?

Deratizarea este reprezentata de un un set complex de masuri implementate cu scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare care pot provoca infectii, transmite boli periculoase au pot produce pagube materiale semnificative. Atunci cand spunem rozatoare daunatoare ne referim la soareci, sobolani si asa mai departe. Mai mult decat atat, poti opta si pentru serviciile de deratizare ecologica. In ce consta aceasta? Dupa cum bine banuiesti, pentru a lupta cu daunatorii se va apela la solutii ecologice (sigure pentru mediul inconjurator), mai precis prin plasarea de capcane pe intreaga suprafata ce este considerata a fi infestata. Mai mult decat atat, dupa prinderea, colectarea daunatorilor se va trece la ultimul pas, si anume incinerarea acestora.

Daca in propria locuinta poti apela la deratizare cand si ori de cate ori doresti, deratizarea preventiva si de combatere este obligatoare pentru toate societatile comerciale, indiferent ca activeaza in domeniul alimentatiei publice sau nu. Bineinteles ca frecventa difera de la o companie la alta, in functie de domeniul de activitate – spre exemplu toate societatile din domeniul alimentatiei trebuie sa apeleze la companie specializata pentru realizarea deratizarii de cel putin o data la 3 trei luni sau ori de cate ori este necesar, iar celelalte societati o data la 3 luni sau 6 luni sau ori de cate ori este necesar.

Trebuie sa stii ca eradicarea unui grup de daunatori depinde extrem de mult de gradul de infestare, de produsele si solutiile folosite, de mediul si conditiile igienico – sanitate, ar si de experienta celor ca se ocupa de actiunea de deratizare. Prin urmare iti recomandam sa fii foarte atent in momentul in care faci selectia companiei de deratizare Bucuresti. Mai mult decat atat, nu uita sa fii atent si la certificarile si autorizatiile care ti se prezinta. Deratizarea este o actiune care trebuie sa fie realizata intotdeauna de specialisti si cu produse complet sigure. 3D -Deratizare Completa este o firma din Bucuresti care te poate ajuta in lupta cu musafirii nepoftiti, oferindu-ti servicii complete, sigure si profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, adaptate atat spatiilor interioare, cat si celor exterioare, la preturi avantajoase.

Daca te confrunti cu o infestatie de soareci sau sobolani nu mai sta pe ganduri, apeleaza acum la o companie specializata… caci cu cat trece timpul, cu atat situatia se agraveaza.

Articole recente

Ne convine, nu ne convine, internetul este un animal de companie alături de care vom convețui mult timp de acum în colo. Cum vom convețui,…

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Tractări auto