RomDecor: De ce să alegi uși glisante din sticlă?

7 nov. 2018

Atunci când vine vorba de renovarea locuinței, alegerea ușilor nu trebuie lăsată niciodată pe ultima sută de metri. Deși aparent banale, acestea oferă personalitate unei încăperi și, împreună cu restul pieselor de mobilier și de decor, pot transforma un imobil într-o casă.

Dacă una dintre priorități este utilizarea maximă a spațiului disponibil, atenția ar trebui îndreptată către ușile din sticlă glisantă deoarece:
• sunt silențioase, sistemul profesional de glisare permițând în același timp și o mai bună stabilitate;
• conferă mai multă eleganță spațiului;
• sunt ușor de montat, instalarea făcându-se în cel mai scurt timp;
• se integrează perfect în decor, putând fi vopsite sau pictate ceramic;
• au prețuri accesibile spre deosebire de alte tipuri de uși;
• se găsesc într-o gamă largă de modele.

Eleganță – principala diferență dintre o ușă glisantă din sticlă și alte tipuri de uși

O ușă glisantă va fi mereu o alegere bună pentru o persoană care dorește să economisească spațiu util. Ea poate fi amplasată la trecerea dintre camere sau la granița cu exteriorul și poate înlocui cu succes un perete întreg. Pe lângă spațiul câștigat, aceasta va permite o accesare mai ușoară, datorită sistemului simplu de funcționare.

Sticla este un material care se prelucrează rapid și poate lua nenumărate forme, ea fiind considerată ca fiind de lux de majoritatea oamenilor. Astfel, ușile de sticlă glisante vor permite luminii să aducă armonie în încăpere și îi vor oferi acesteia eleganță. Senzația unui spațiu încărcat dispare și încăperea pare mai spațioasă. În plus, marea varietate de modele și feronerie permite montarea lor în orice tip de locuință, indiferent de stilul arhitectural al acesteia.

Securizare termică – procedeul ce garantează durabilitatea și rezistența ușilor din sticlă RomDecor

Ușile din sticlă glisantă RomDecor au, pe lângă avantajul prețului, o rezistență foarte mare, datorată procesului de securizare termică. Sticla securizată este produsă prin încălzirea la o temperatură foarte mare, până când începe să se înmoaie, iar apoi suprafețele externe sunt răcite cu rapiditate creând astfel o compresie puternică.

Aceste etape sunt urmărite cu strictețe și influențează fundamental calitatea produsului finit, rezistența mecanică la îndoire fiind de aproximativ cinci ori mai mare decât cea a sticlei normale. În cazurile rare în care se sparge, fracturarea se va face în cioburi foarte mici ce asigură siguranța celor ce pot veni în contact cu sticla, fiind absolut inofensivă.

RomDecor – o alegere inspirată

RomDecor se bucură de o vastă experiență în domeniu, activând încă din anul 2003 în domeniul amenajărilor interioare. Compania lucrează cu cei mai buni producători în prelucrarea sticlei din Europa, iar numărul mare de modele de uși glisante din sticlă demonstrează talentul acestora și oferă clienților multiple posibilități de amenajare a spațiului locuit.

Deoarece durabilitatea și stabilitatea contează, sistemele și accesoriile ușilor sunt de foarte bună calitate. În plus, pentru cele mai bune rezultate, RomDecor oferă atât măsurători, cât și montaj, gratuite. Prețul ușilor glisante din sticlă este accesibil, raportul calitate-preț fiind cel mai bun de pe piață la ora actuală.

Clienții beneficiază de o garanție de 5 ani pentru montaj, dacă acesta este realizat de un montator autorizat PORTA.

Articole recente

Ne convine, nu ne convine, internetul este un animal de companie alături de care vom convețui mult timp de acum în colo. Cum vom convețui,…

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Tractări auto