Ziua în care un puști m-a învățat cum se adaugă un link către un canal de youtube

27 mai 2019

Azi am învățat cum se adaugă un link către un canal de youtube … de la un puști.

În această dimineață am discutat cu un puști care mi-a confirmat încă o dată că vârsta nu este un etalon când vine vorba de a învăța ceva unii de la alții. Chiar dacă ne batem cu pumnii în piept mai precum gorilele când ne raportăm la generațiile anterioare rămase blocate în alte vremuri nostalgice, cei mai mulți dintre noi suntem la fel de reticienți atunci când cineva care abia și-a schimbat dinții de lapte încearcă să ne învețe ceva. Eu am acceptat că au „versiuni” mai bune decât cele ale noastre și, atunci când simt că am ce învățat, plec capul și ciulesc urechile.

cum se adaugă un link către un canal de youtube

Câți dintre voi v-ați întrebat de ce unii puști au canale de youtube cu mii de subscriberi? Știți de ce? Pentru că ei sunt deschiși la chestii care le aduc plus valoare și își optimizează la maxim efortul (resurse și timp) depus. Un prim exemplu care poate face diferența – cum se adaugă un link către un canal de youtube.

Pas. 1 – se găsește adresa url a canalului de youtube

În cazul meu (mă rog, al micuței mele energizante care mi-a spus sămbăta trecută că-mi poate lua doar o singură mașină) este https://www.youtube.com/channel/UCYyqHr0Zd-yUQL02KI-xwEQ/

Fiecare pagină web dispune de o adresă proprie. Este exact ca la adresa noatră din cartea de identitate unde avem tara / oras / strada / bloc / scara / etaj / aprt. Adresa url a unei pagini web este de forma domeniu.**/*** si este afișată, în mod implicit, în partea de sus a fiecărui browser web.

Pas. 2 – se completează adresa url

Se copie următorul cod „?sub_confirmation=1” la sfârșitul adresei url.

Am obținut https://www.youtube.com/channel/UCYyqHr0Zd-yUQL02KI-xwEQ/?sub_confirmation=1

Veți observa că vă întreabă dacă doriți să vă abonați. Ei bine, acesta este mărețul avantaj care poate duce la creșterea substanțială a subscriberilor.

Pas. 3 – se scurtează noua adresa url

Din diverse motive asupra cărora voi reveni cu altă ocazie (aici sunt mai multe de zis) este recomandat ca adresa url să fie scurtată. Pe scurt, acea înșiruire destul de lungă de caractere să fie restrânsă. Să fie mai puține. Pentru asta, eu am folosit bitly.com.

Forma finală este https://bit.ly/2EyAlcO

Să aveți spor!

Articole recente

Ne convine, nu ne convine, internetul este un animal de companie alături de care vom convețui mult timp de acum în colo. Cum vom convețui,…

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Discută cu un psiholog!