Dezavantajele utilizării aparatului de aer condiționat

2 sept. 2020

Este important ca atunci cand ne hotaram sa achizitioanam un aparat de aer conditionat, asa cum este Aer Conditionat Coloana Gree GRF, sa cunoastem si dezavantajele acestui aparat, pentru ca decizia noastra sa se bazeze pe o cunoastere corecta.

aer condiționat

Exita unele probleme de sanatate ce pot aparea atunci cand folosim frecvent aparatul de aer conditionat. Unele dintre acestea vor fi anumerate in aticolul de mai jos.

Sistemul respirator poate fi afectat ca urmare a modificarii bruste a umiditatii si temperaturii dintr-o anumita incapere.

Atunci cand folosim frecvent aparatul de aer conditionat, este posibil sa observam ca pielea devine uscata si, de asemenea, mucoasa.

Unele dintre aparatele de aer conditionat produc un zgomot destul de puternic, care poate polua fonic incaperea si care poate deveni suparator in timp.

Faptul ca aerul circula in incapere poate determina o circulatie si o transmitere a virusilor in incaperea respectiva, acesta fiind si motivul datorita caruia, in pandemie, oamenii se temeau de un spatiu inchis in care circula aerul conditionat, precum un restaurant, unde nu poti sta cu masca in timp ce mananci.

De asemenea, praful si ciupercile din aer circula ca urmare a prezentei aparatului de aer conditionat din incapere, ceea ce poate duce la reactii alergice.

Rinita si raguseala pot fi, uneori, asociate cu utilizarea aparatului de aer conditionat; la fel si afectiunile oculare precum conjunctivita, ceea ce ar putea determina probleme, mai ales pentru posesorii de lentile de contact.

Faptul ca permanent sunteti expusi aerului conditionat si unei temperaturi optime, poate determina o intoleranta la caldura si o lipsa de ataptare la temperatura de afara.

Articole recente

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Ieri: Social media este inutilă. Azi: Manipularea și dezinformarea este evidentă. Străbunii noștri aveau o vorbă. Fă-ți iarna car și vara sanie! Dacă nu puteai…