Rucsacuri damă – un prim exemplu de cumpătare și responsabilitate pentru sănătate

28 mai 2019

Rucsacuri damă, un spațiu misterios care atrage curiozitatea copiilor, este un prim exemplu de organizare, cumpătare și responsabilitate pentru propria sănătate.

Așteptările noastre din partea copiilor cresc o dată cu vârsta. Copii mici, așteptări mici. Copii mari, așteptări mari. Dacă aveți răbdare să urmăriți evoluția lor de-a lungul anilor veți avea surpriza să observați că cele mai încinse momente se datorează acelorași așteptări. Sunt aceleași așteptări. Nivelul lor evoluează în timp. Tocmai din acest motiv, este de preferat ca și atitudinea noastră vizavi de acest subiect să evolueze.

De exemplu, la început vrem să nu mai călcăm noaptea pe jucării minuscule, apoi ne dorim să nu mai călcăm pe haine și încălțăminte. Urmează, vasul cu apă de la lecție de pictură. Când credeam că am reușit să punem puțin piciorul în prag apar în decor bicicleta, tricicleta etc. Vrem ca fiecare obiect să fie pus la locul lui după ce este folosit. Să știm de unde să-l luăm când mai vrem să ne jucăm cu el și să nu ne încurce când nu-l folosim.

Când vrem să ieșim afară la joacă sau să mergem în vizită micuța mea este în stare să-și ia cu ea un geamantan cu jucării. După îndelungi tratative de pace am reușit să cădem de comun acord și să ne limităm doar la o singură sacoșă. Atât. Își pune ce vrea în funcție de cât spațiu are disponibil.

Cei cu copii mai mari, care merg la școală, se confruntă cu aceeași problemă sub o altă formă. Sunt nevoiți să care în spate un rucsac cu o greutate ce le pune în pericol sănătatea. În loc de jucării cară penar, caiete, cărți, trusa de geometrie, trening, bidon cu apă. Sunt obligați, în egală măsură, de profesori și de părinți, să se conformeze. Toți își exprimă îngrijorarea vizavi de acest subiect, dar nimeni nu face nimic concret pentru a-i ajuta. Astea sunt regulile. De acord, dar aceste reguli ne pun în pericol sănătatea copiilor.

Celor dintre voi care vor să știe ce afecțiuni poate cauza o greutate prea mare a ghiozdanului le recoamnd articolul Ghiozdanul distruge coloana copiilor! găzduit de edumedical.ro.

Voi ce obiecte inutile aveți în rucsac?

Când începem primele lecții despre cumpătare (selecție a obiectelor din rucsac) și responsabilitate pentru propria sănătate (în acest caz, în special pentru coloana vertebrală)? Eu cred că primele exemple sunt binevenite încă din vremea când sunt plimbați cu căruțul.

Încercați să vă puneți în locul unui copil care își privește mama cu ditamai rucsanul de drumeții montane în spate. Cu ce amintiri rămâne? Cu o mamă grijulie care se vaită de dureri de spate. Încercați să vă puneți în locul unui copil mai mare care își roagă mama să-i dea un biscuite și ea își varsă în poală tot ce are în geantă, ca la final să spună că nu mai sunt.

Rucsacul unei mame este un spațiu misterios care atrage curiozitatea copiilor. Obiecte de diverse culori și mărimi.

Este un spațiu ce le poate deveni un model demn de urmat? Sau este un spațiu în care ați depozitat diverse obiecte inutile pe care le cărați zilnic cu voi?

În loc de trei perii și două oglinzi puteți avea o singură perie cu o oglindă pe spate. În loc de 5 sticluțe cu parfum, dintre care 3 goale, puteți avea maxim 2. Am tot încercat să înțeleg de ce se păstrează bonurile fiscale de la cumpărături și etichetele de la unele produse de vestimentație.

Momentele în care o mamă își selectează cu maximă responsabilitate obiectele pe care le poartă în rucsac sunt atent monitorizate de copii. În loc să preia un model de cărat pe umăr lucuri inutile vor învăța cât de important este să ne protejăm sănătatea încă din copilărie.

Rucsacuri din piele de calitate superioară

V-am convins să vă schimbați rucsacul cu unul mai comod? Jacob Store vă așteaptă cu o gamă diversificată de rucsacuri damă din piele de calitate superioară:

  • rucsac urban din piele pentru damă;
  • rucsacuri multifuncționale din piele pentru damă;
  • rucsacuri din piele pentru orice anotimp;
  • rucsacuri din piele pentru școală;
  • ghiozdane din piele pentru fete;
  • ghiozdane pentru drumeție din piele;
  • ghiozdane mici din piele.

Mărimea rucsacului este la fel de importantă. Dacă își văd zilnic mamele cu rucsacul de drumeții în spate vor accepta cu ușurință ghiozdanul de școală supradimensionat. În schimb, dacă imaginea mamei cu un rucsac comod pe umăr li s-a întimpărit în tărtăcuță vor fi mai organizați și își vor proteja sănătatea.

Articole recente

Ne convine, nu ne convine, internetul este un animal de companie alături de care vom convețui mult timp de acum în colo. Cum vom convețui,…

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Tractări auto