Urmăriți-vă cititorii și ajutați-i acolo unde alți bloggeri nu-i ajută

12.01.2016

Singura modalitate de a deveni bloggeri mai buni decât cei pe care îi admirați este să fiți alături de cei care vă citesc atunci când au nevoie.

Dacă vreți să deveniți bloggeri mai buni decât cei pe care îi admirați, încetați să vă mai comportați ca ei și începeți să vă comportați mai eficient decât ei. Chiar dacă se spune că un blogger de succes este un fel de lider, nu toți bloggerii de succes au confirmat că dispun de viziune, principii și inteligență emoțională. Un leader, asemeni un comandant de oști, nu-și abandonează niciodată prietenii la greu. El va rămâne un exemplu pozitiv indiferent din ce parte și de cât de tare bate vântul.

blogger

Credeți că sunteți la fel de buni ca cei pe care îi admirați?

Da?!?! Demonstrați-mi! Urmăriți-vă cititorii în mediul online și identificați-le preferințele și așteptările. Analizați-le activitatea de pe rețelele de socializare și, acolo unde există, de pe blogurile personale. Incercați să vă împrieteniți cu ei și fiți atenți la problemele care-i macină și la care nu au găsit ajutor din partea altor bloggeri.

Am observat, de exemplu, faptul că atunci când pe o anumită nișă are loc un eveniment mai puțin plăcut, cei mai mulți bloggeri din nișa respectivă evită să-și exprime un punct de vedere. Din precauție. Își cunosc limita. Preferă să transmită știrea sec. Ca o agenție de presă. Uită faptul că noi am revenit pe blogurile lor tocmai pentru a citi ce părere au despre cele întâmplate. In schimb, alți bloggeri profită de aceste situații pentru a ieși în față cu articole premium – articole documentate corespunzător, cu link-uri către surse credibile, cu părerile personale exprimate în clar, cu discuții moderate cu maximă responsabilitate. Scopul acestor articole este de a obține o vizibilitate mai bună a blogului și de a crește numărul de abonați, dar și o dovadă a respectului față de cititorii constanți ai blogurilor respective.

Vreți să fiți alături de cei mai buni? Demonstrați că puteți să ajungeți și că meritați să rămâneți lângă ei! Alegerea vă aparține.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate