Șurubelniță electrică cu 21 capete pentru gadgeturi la doar $15.99

17.06.2019

Cauți o șurubelniță electrică cu mai multe capete? Profită de această promoție și completează-ți trusa de scule cu un produs de calitate – Xiaomi Wowstick 21 in 1 Precision Mini Handheld Cordless Electric Screwdriver – la un preț minim.

surubelnita electrica

Recomand acest produs în special celor dintre voi care au început să-și completeze lista cu decorațiuni interioare cu diverse obiecte inteligente. Gadgeturi. IoT. Acele dispozitive smart cu rolul de a ne îmbunătăți stilul de viață. Una dintre particularitățile acestor echipamente este că pot fi conectate între ele. Wireless sau, mai sigur, prin fir. De exemplu, detectorul de căldură și umiditate poate comunica automat cu jaluzelele și le poate ajusta în funcție de parametrii înregistrați. Lista cu facilități este extrem de lungă. Am detaliat acest subiect în categoria Internetul lucrurilor.

Conectarea o puteți face fiecare dintre voi în baza instrucțiunilor – situație în care veți avea nevoie de o trusă de șurubelnițe cu capuri adecvate sau puteți apela la o firmă locală – care vine cu propria trusă de șurubelnițe. Ați verificat măcar o singură dată calitatea capurilor de șurubelniță folosite de persoanele la care ați apelat să vă monteze un gadget în casă? Vine, prinde firele, face proba, funcționează perfect. Toată lumea este mulțumită. Probemele apar abia când sunteți nevoiți să-l mutați în altă parte. Altă poziție, alte fire, alte conexiuni. După ce sunt desfăcute conexiunile anterioare. Dacă se mai poate.

În trusa de scule eu am o șurubelniță electrică Xiaomi Wowstick pe care o folosesc exclusiv pentru gadgeturi.

Cupon
SA5VGIL9QE
Discount
46%

GRĂBEȘTE-TE! Cupoanele de reducere sunt disponibile pentru un număr limitat de articole sau pentru un anumit număr de zile.

Produsul beneficiază de transport gratuit în România.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate