Când întâlniți un accident rutier filmați în direct inclusiv numărul de înmatriculare al mașinii?

Această întrebare se bazează pe un caz transmis în direct pe Facebook în acest moment.

Un accident în Constanța. Nu este nici primul și nu va fi nici ultimul. Dumnezeu să-i ierte pe cei decedați! Si să țină seama la cei care transmit în direct pe Facebook de la locul accidentului INCLUSIV numărul de înmatriculare al autoturismului.

accident

La părinții sau copiii celor decedați v-ați gândit? Cum v-ați simți dacă ați vedea pe Facebook făcută praf mașina celor dragi? Zilele trecute discutam cu un amic despre părinții săi. Era mândru că a reușit să-i învețe să folosească Facebook-ul ca să poată vedea fotografii cu nepoțelele. Cum credeți că ar reacționa dacă în loc de fotografiile hazlii ar recunoaște numărul de înmatriculare?

Uite numărul. Vrei să vezi câte persoane au murit? Click aici! Vrei să vezi dacă au murit toți? Click aici. Vrei să vezi dacă …

Mă opresc aici. Nu vreau să obțin trafic de pe urma acestui articol. Am alte pagini pe care le-am scos la înaintare pe motoarele de căutare. De aici vreau doar să vedeți până unde se merge în goana după trafic. Concluziile le trageți singuri. Apoi deciziile. Promisiunile. Si ce mai vreți voi.

UPDATE – Potrivit reprezentantului Spitalului Județean Constanța, dr. Bogdan Câmpineanu, în accident au fost răniți un soț și soția sa, în vârtsă de 35 de ani, precum și un copil. Ambilor adulți li s-au amputat picioarele. Copilul are șase ani și este conștient, are răni ușoare.

Nu a murit nimeni.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate