Sex oral la Balul Bobocilor cu finalizare din partea părinților

25 oct. 2017

Sex oral SIMULAT la un bal al bobocilor la un colegiu tehnic din România FINALIZAT de către părinți.

Atunci când vreau să atrag atenția asupra unui detaliu încerc să-mi imaginez fel și fel de posibilități. Spețe. Repet aceeași idee sub diverse forme în speranța ca măcar una dintre ele se va prinde și de tărtăcuțele celor care binevoiesc să poposească pe aici. Din păcate, acest articol se bazează pe un caz real de pe meleagurile nostre – chiar dintr-un oraș considerat în prezent buricul României.

Cum printre voi sunt și persoane care vor închide această pagină mai devreme vreau să spun ceva de la bun început. Ca să apuce și ei să citească. Copiii care s-au jucat cu banana în fața profesorilor SUNT MINORI. Dacă doriți să distribuiți albumul foto buclucaș asigurați-vă mai întâi că este o versiune cu chipurile blurate. Această rugăminte este valabilă și pentru jurnaliști. Unii dintre ei au folosit fotografii blurate, dar nu au ezitat să insereze și înregistrarea video de pe Facebook … orginală. Neblurată. După ce trec toate discuțiile, supărările, frustrările și sancțiunile datorate acestui incident lucrurile vor reveni pe un făgaș pașnic în toate familiile implicate în mod direct. Recunosc cu capul plecat. Si eu am distribuit mesajul aseară. Direct de la sursă. După ce am văzut că știrea ajunsese deja în mass media loală. Am greșit. Am șters mesajul și mi-am promis să fiu mai atent pe viitor.

sex oral

Dragi copii ce folosiți de pe internet doar Facebook-ul și acesta doar pentru a bârfi colegii de clasă rețineți : tot ce postați pe Facebook nu mai poate fi șters integral. Albumul buclucaș a devenit viral la scurt timp după ce a fost postat. Like-urile, comentariile și share-urile creșteau mai ceva ca taxele noastre. Este adevărat. A ajutat și vremea de afară. Ce poți să faci pe o vremea ploioasă? In fotoliu acasă sau blocat în trafic? Stai pe net. După câteva ore albumul a fost șters de către cel / cea care l-a postat. Prea târziu. Mult prea târziu.

Sex oral

Mai greu, dar în cele din urmă am acceptat și eu că nu ne prea simțim confortabili să discutăm despre anumite subiecte sensibile. Dacă vrei să ne înțelegem nu discutăm despre politică. Nu discutăm despre religie. Chiar dacă toate atentatele care ne sperie li se datorează. Nu discutăm. Cam la fel este și sexul oral. Nu discutăm. Cum să discutăm noi despre sex oral cu niște copii? Doamne ferește! Nici măcar tir-iștii nu mai discută despre așa ceva. Da’ ce ne mai place să „consumăm” sex … Eu asta nu pot înțelege. Ne place sau nu ne place? Dacă tot ne place hai să recunoaștem și asta e. Dar situația actuală la două capete nu este benefică. Mai ales pentru adolesceți. Pentru adolescenții pe care noi îi expunem la sex non-stop prin toate mijloacele.

Un prieten mi-a comparat sex-ul cu un câine de luptă. Dacă are o alimentație și stimuli conform recomandările devine violent inevitabil. Nu ai ce să-i mai faci. In schimb, dacă a beneficiat de mic de afecțiune și a fost ținut departe de anumite substanțe îl poți culca și în pătuț alături de copii. Atât timp cât unii dintre noi evită (ca să nu spun mai mult) să discute despre anumite scene indecente promovate prin intermediul unor spoturi tv și nu ezităm să folosim sex-ul pentru a ne monetiza anumite proiecte ce drept avem să ridicăm glasul la acești copii? Ei trăiesc în lumea în care și noi am transpirat. Mai avem puțin și anii de după ’89 vor deveni la fel de mulți ca cei din perioada neagră a comunismului. Zic și eu.

Vă rog! Vă rog să nu trageți concluzia că sunt de acord cu proba respectivă de la Balul Bobocilor! Dimpotrivă. Sunt dezgustat. Sunt scârbit pentru că a avut loc la un eveniment supravegheat de către o școală. Mă pun în postura unui tată care își trimite fata la școală ca să învețe ce este în programă. Pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord ca fata mea să fie încurajată să simuleze un sex oral unui coleg de clasă. Sau să asiste la o astfel de simulare în preajma profesorilor.

Aici nu disutăm despre o petrecere privată. Ce se întâmplă acolo este responsabilitatea părinților. Aici discutăm despre un eveniment supravegheat de către o școală.

Am văzut reacția altor părinți. Doar Dumnezeu știe ce este în sufletul părinților care și-au văzut fiicele în acele ipostaze. Acum aștept și reacția autorităților. Pentru că, repet, reprezentanții lor se aflau în sală și nu au intervenit.

In loc de concluzii

A greșit când a pus pozele pe Facebook?
Nu. Nu a greșit. Indiferent că vroia să ne arate cât de buni au fost ei, a vrut să se răzbune pe echipa câștigătoare sau a vrut să ne arate tuturor cât de mult au greșit. DAR. Cu majuscule. TREBUIA SA BLUREZE CHPURILE ADOLESCENTILOR înainte să încarce fotografiile respective în mediul online. Din acest punct de vedere, este loc de dat cu subsemnatul.

Este nevoie în școli de cursuri despre sex?
Da. Este mare nevoie. Pentru că, așa cum am spus mai sus, noi nu ezităm să ne folosim de sex pentru a ne vinde produsele sau serviciile și ei au nevoie de ajutorul nostru. Despre sex nu se mai discută doar la medicul ginecolog sau la psiholog.

Este nevoie în școli de cursuri despre promovarea în mediul online?
Da. Este mare nevoie. Am început cu discuții despre protejarea drepturilor de autor și a datelor cu caracter personal. Trebuie să-i ajutăm să înțeleagă riscurile pe care și le asum când postează ceva pe internet. Asta e. Sunt copii cu net. Pe noi ne-au învățat părinții să ne uităm în stânga și-n dreapta înainte să trecem strada. Noi trebuie să mergem mai departe și să-i învățăm de ce să țină cont când vor să posteze ceva pe net.

Ce putem face?
Eu prefer să înclinăm balanța postărilor în favoarea celor pozitive și să luăm atitudine imediat ce întâlnim astfel de incidente.

Vă recomand:
Vrem ca toți tinerii sa aibă acces la educație pentru sănătate sexuală în școli!
bloguri românești de parenting.

Articole recente

Când spun SEO cele mai multe persoane se gândesc la promovarea unei adrese web în motoarele de căutare sau în rețelele de socializare. Își doresc…

De curiozitate, am întrebat un AI ce este parentingul digital Parentingul digital se referă la abordarea și gestionarea responsabilă a educației și supravegherii copiilor în…

Când vine vorba de parenting, fiecare generație are provocările ei. Provocarea generației noastre este mediul online. Să ne lăsăm sau nu copiii să stea pe…

Potrivit raportului DESI (Digital Economy and Society Index) al Comisiei Europene, suntem pe ultimul loc din UE, în ceea ce privește competențele digitale de bază….

Îm ultimele luni tot aud / văd / citesc că vom ajunge șomeri din cauza roboților. Roboțiii ne vor lura locurile de muncă. Ne vom…

YouTube a anunţat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar, astfel încât să poată fi evidenţiate videoclipurile de încredere…

Este creativitatea amenințată de către ascensiunea inteligenței artificiale? Cine ar putea răspunde mai bine la această întrebare decât Ai-Da – primul robot artist din lume…

Ameca, robotul umanoid al companiei Engineered Arts, este capabil să afișeze trăsături umane în timpul unei conversații – cu ajutorul modelului de limbaj de ultimă…

CyberOne, primul robot umanoid din grupul Xiaomi, a debutat la evenimentul de lansare a noului produs al companiei, la Beijing, pe 11 august, alături de…

În ultimele zile, în anumite medii pasionate de tehnologie, se discută destul de des despre prototipul unui nou produs marca Xiaomi – MiGu – un…

Dacă la noi ar fi fost cu adevărat democrație, după atâtea săptămâni de război, la tv ar fi fost invitați istorici profesioniști, nu militari pensionari…

Ieri: Social media este inutilă. Azi: Manipularea și dezinformarea este evidentă. Străbunii noștri aveau o vorbă. Fă-ți iarna car și vara sanie! Dacă nu puteai…